Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statul Islamic anunta moartea lui Omar Cecenul, unul dintre principalii sai lideri

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic anunta moartea lui Omar Cecenul, unul dintre principalii sai lideri

Gruparea jihadista Stat Islamic a anuntat miercuri moartea lui Omar al-Shishani, zis si Omar Cecenul, conform agentiei Qama, apropiata de organizatia islamista, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Sfarsitul califatului proclamat in Irak si Siria: Statul Islamic ar putea pierde toate teritoriile pe care le controleaza

Liderii gruparii teroriste Statul Islamic iti pregatesc simpatizantii pentru pierderea califatului pe care l-au proclamat in urma cu doi ani pe teritorii din Siria si Irak. Jihadistii au semnalat.

Harta pe care jihadistii de la Statul Islamic o vor ingropata. Ce s-a intamplat de la inceputul anului si pana acum

Gruparea Statul Islamic a pierdut, in primele sase luni ale anului, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate duminica de com.

Jocurile Olimpice Jihadiste: Statul Islamic a organizat in Irak propria varianta a competitiei sportive

Desi considera fotbalul ca fiind impotriva Islamului si a executat fotbalisti in Siria, Statul Islamic nu a avut nimic impotriva a organiza Jocurile Olimpice Jihadiste in Irak. Co.

Statul Islamic se pregateste de pierderea califatului din Siria si Irak

Liderii retelei teroriste State Islamic isi pregatesc simpatizantii pentru pierderea asa-numitului califat proclamat acum doi ani pe teritorii din Siria si Irak, in contextul progreselor.

Statul Islamic, in regres. Pierderi masive de teritorii si bani tot mai putini

Organizatia jihadista Stat Islamic a pierdut, in primele sase luni ale acestui an, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate azi de compania de informatii si analize globale IHS, transmite DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )