Libnet.ro
UNICEF

13:00

Jocurile Olimpice Jihadiste: Statul Islamic a organizat in Irak propria varianta a competitiei sportive

B1 B1,
Jocurile Olimpice Jihadiste: Statul Islamic a organizat in Irak propria varianta a competitiei sportive

Desi considera fotbalul ca fiind impotriva Islamului si a executat fotbalisti in Siria, Statul Islamic nu a avut nimic impotriva a organiza Jocurile Olimpice Jihadiste in Irak. Co. continuă pe B1

103 sportivi romani merg la Jocurile Olimpice

Omitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat componenta Echipei Olimpice a Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) si care cuprinde 96 de sportivi si 7 rezerve, potrivit site-ului COSR.

Romania va participa cu 96 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Comitetul Executiv al COSR a aprobat componenta delegatiei olimpice a Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pe lista aflandu-se 96 de sportivi, plus patru rezerve si doi parteneri de antrenament, scrie News. ro .

Lotul Romaniei pentru Rio. Lista actualizata a sportivilor calificati pentru Jocurile Olimpice 2016

Pana la data de 11 iulie avem calificati 102 sportivi la Jocurile Olimpice de laRio 2016. Cei mai multi provin de la atletism, urmati de cei de la canotaj. in total, vom fi reprezentati in.

Jocurile Olimpice: Andreea Mitu si Raluca Olaru vor juca la dublu la Rio!

O veste extraordinara a venit aseara de la Federatia Internationala de Tenis: Andreea Mitu si Raluca Olaru au primit dreptul de a juca in proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio.

Maria Sharapova nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Tribunalul de Arbitraj Sportiva TAS) a confirmat luni ca Maria Sharapova, suspendata doi ani pentru dopaj, nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Rio dupa amanarea pentru septembrie a deciziei TAS privind sanctiunea sa, scrie AFP.

Monica Niculescu, despre Jocurile Olimpice: Importanta este sanatatea, am spus mereu asta. Au fost probleme si la Istanbul, unde eu nu m-am dus

Monica Niculescu a declarat ca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Cu toate acestea, sportiva a precizat ca are temeri legate de virusul Zika, la fel ca Simona Halep, potrivit.

Ce crede colega Simonei Halep despre indecizia sportivei in privinta participarii la Jocurile Olimpice

Sambata, Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Decizia mea nu este inca luata. Nu vreau sa comentez mai mult, deoarece nu stiu inca ce voi face. Da, ma tem de virusul Zika. imi doresc sa am o familie, imi doresc copii sanatosi, de aceea ma voi gandi foarte serios.

Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit dolcesport. ro. Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu .

Patru presupusi jihadisti din gruparea Statul Islamic, arestati in Macedonia

Patru macedoneni suspectati ca au luptat in Siria si Irak pentru gruparea jihadista Stat Islamic au fost arestati in tara de origine, scrie AFP. Politia a arestat patru membri ai.

Statul Islamic, in regres. Pierderi masive de teritorii si bani tot mai putini

Organizatia jihadista Stat Islamic a pierdut, in primele sase luni ale acestui an, 12% din teritoriul pe care il controla, si a suferit o scadere dramatica a veniturilor, potrivit unei analize publicate azi de compania de informatii si analize globale IHS, transmite DPA, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )