Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hassan Rohani: Israelul este infuriat din cauza ofensivei diplomatice iraniene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hassan Rohani: Israelul este infuriat din cauza ofensivei diplomatice iraniene

Presedintele iranian Hassan Rohani a afirmat, ieri, ca Israelul este contrariat si infuriat dupa ofensiva de diplomatie a Teheranului in vederea deschiderii unor noi relatii intre Iran si Occident, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Statuia Libertatii este inchisa din cauza blocajului guvernamental din SUA

Liberty State Park, implicit Insula Ellis, unde se afla Statuia Libertatii, va fi inchisa publicului, relateaza presa de peste ocean. Astfel, simbolul national american va fi inaccesibil pentru turisti.

Benjamin Netanyahu: Israelul este pregatit pentru o actiune militara unilaterala contra ...

Israelul este pregatit sa lanseze o actiune militara unilaterala pentru a impiedica Iranul sa fabrice arme nucleare, a avertizat premierul Benjamin Netanyahu de la tribuna ONU, relateaza Mediafax. Israelul nu va lasa Iranul sa obtina arme nucleare. Daca Israelul va fi obligat sa actioneze singur, va actiona singur, a spus Netanyahu pentru AFP. Iranul nu a depasit inca linia rosie, dar este pregatit sa accelereze activitatile nucleare, a insistat liderul israelian. Un Iran dotat cu arme .

Israelul este pregatit militar contra Iranului, chiar daca nu va fi sustinut si ajutat de alte tari

Israelul este pregatit sa atace Iranul, chiar daca nu va fi sustinut si ajutat de alte tari, pentru a-i impiedica pe iranieni sa produca arme nucleare. Declaratia socanta ii apartine chiar premierului.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

FC Vaslui va fi depunctata - Va pierde 8 puncte din cauza unor datorii

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, in cadrul zilei de joi, sa o depuncteze pe FC Vaslui cu 8 puncte, din cauza datoriei pe care formatia din Liga 1 o are catre impresarul Codoban Tatar Ionel, informeaza Mediafax. Decizia nu este insa una definitiva.

DN 2D, singurul drum national blocat, din cauza unor copaci cazuti pe sosea

Un singur drum national - DN 2D - mai este blocat, miercuri dimineata, in judetul Covasna, din cauza unor copaci cazuti pe soseain acelasi timp, pe mai multe artere nationale din Harghita se cicula cu .

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa, dupa ce mai multi copaci au cazut pe calea ferata din cauza vantului, informeaza Mediafax. Copacii au cazut intre statiile Darste - Timisu de.

Harghita: Circulatia rutiera, ingreunata din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera este ingreunata, marti, in judetul Harghita, din cauza zapezii al carei strat ajunge la cinci centimetri pe carosabil, relateaza Mediafax. Marti dimineata, in jurul orei 04:00 a.

Covasna: Circulatie intrerupta pe DN 10, dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii.

Traficul rutier este interupt in judetul Covasna, pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, transmite Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, traficul rutier a fost intrerupt pe DN 10, la Intorsura Buzaului, din cauza unui autotren care a derapat pe carosabilul acoperit cu zapada, in jurul orei 12. Potrivit sursei citate, traficul ar urma sa fie reluat intr-o ora. De asemenea, pe DN 2D Ojdula, la limita .

Circulatia la metrou, BLOCATA din cauza unei defectiuni tehnice. S-a dublat timpul de asteptare in statia Pipera

Circulatia la metrou este blocata la statia Pipera, pe linia doi, din cauza unor defectiuni tehnice. Traficul este ingreunat intrucat se desfasoara pe celalalt fir, alternativ, in ambele sensuri, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )