Libnet.ro
UNICEF

10:00

Hattrick pentru Cristiano Ronaldo in primul meci din 2020

Online Sport Online Sport,
Hattrick pentru Cristiano Ronaldo in primul meci din 2020

Portughezul Cristiano Ronaldo a facut spectacol in prima partida sustinuta in 2020 pentru Juventus Torino. continuă pe Online Sport

Victorie categorica pentru Real Madrid in primul meci din 2020

Anul 2020 a debutat cum nu se poate mai bine pentru Real Madrid, echipa aflata in lupta pentru titlul din La Liga.

Cursul euro ar putea sa se mute in intervalul 4.8-4.9 lei in primul trimestru din 2020 (raport)

Avem un inceput calm de an in Romania, cursul euro inchizand anul sub 4,78 lei si nu a derapat semnificativ pana acum. Ratele ROBOR au crescut in a doua jumatate a anului din cauza platilor consistente efectuate inainte de sfarsitul anului, dar se asteapta sa se recupereze, deoarece lichiditatea disponibila va depasi piata monetara, arata un raport transmis luni dupa-amiaza investitorilor de catre economistii UniCredit Bank.

VIDEO Debut spectaculos pentru Cristiano Ronaldo, in noul an: hat-trick si o noua borna a portughezului

Cristiano Ronaldo s-a remarcat in meciul dintre Juventus si Cagliari, disputat luni si incheiat cu 4-0 in favoarea echipei gazda.

Cupa EHF (f): Gloria Bistrita, remiza cu MKS Lublin in primul meci din Grupa C

CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud a terminat la egalitate cu formatia poloneza MKS Lublin SA, 22-22 12-10), duminica, in deplasare, la debutul in Grupa C a Cupei EHF la handbal feminin.

A ridicat ochii spre cer sa vada primul rasarit din 2020, dar ceea ce a vazut l-a cutremurat! Semn divin?! Imaginea uluitoare a facut inconjurul lumii

Un barbat care a dorit sa intampine Anul Nou pe munte a surprins cu aparatul sau de fotografiat un fenomen extrem de rar.

Cristiano Ronaldo face mai multi bani pe internet decat din fotbal

Il stii pe Cristiano Ronaldo ca fotbalist si ca una dintre vedetele Manchester United, Real Madrid si acum Juventus. Dar milioane de oameni il stiu si ca influencer. Si brandurile il.

VIDEO Cristiano Ronaldo, tripla pentru Juventus (4-0 vs Cagliari) Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru AC Milan

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului Juventus vs Cagliari, scor 4-0. Portughezul a inscris de trei ori si a ajuns la 13 reusite in acest sezon din Serie A. Tot luni, Zlatan Ibrahimovic a evoluat din nou pentru AC Milan, la 2794 zile dupa plecarea sa.

VIDEO Sevilla, incurcata de Athletic Bilbao in primul meci al anului (scor 1-1)

Sevilla, ocupanta locului trei in LaLiga, a incheiat la egalitate prima partida disputata in 2020, scor 1-1 cu Athletic Bilbao, pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, in etapa a 19-a a campionatului din Spania.

VIDEO Primul single din ultimii cinci ani lansat de Justin Bieber

Justin Bieber a lansat vineri un nou single solo, primul din ultimii cinci ani, fiind vorba despre o piesa cu influente RnB intitulata Yummy, informeaza Press Association.

Cum arata si functioneaza primul hoverbike din lume (FOTO, VIDEO)

O companie din Rusia a creat primul hoverbike motocicleta plutitoare) care poate fi condus de om, partial cel putin. Proiectantii s-au asigurat ca viteza si altitudinea nu este controlata de pilot, astfel incat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )