Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe Dunare, de joi pana sambata

B1 B1,
Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe Dunare, de joi pana sambata

Hidrologii au emis joi o avertizare cod galben de inundatii pentru Dunare, valabil de joi, ora 18:00, pana sambata, ora 18:00, vizate fiind judetele Calarasi, Constanta, Talomita, Braila, Tulcea si. continuă pe B1

Cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi

Hidrologii au emis un nou cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval Braila .

UPDATE. Cod galben de inundatii pe rauri din Galati, Vrancea si Vaslui

Hidrologii au emis, joi, avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Galati Vrancea si Vaslui. Averizarea este valabila pana joi seara la ora 24.

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din Vrancea, Vaslui si Galati

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii, joi seara, pana la ora 24:00, pe rauri din judetele Vrancea, Vaslui si Galati. Atentionarea vizeaza rauri mici din bazinele hidrografice Putna si .

Dunarea, sub cod galben de inundatii. Vedeti care sunt sectoarele vizate de avertizare

Hidrologii avertizeaza ca Dunarea va fi sub cod galben de inundatii pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval.

Cod galben de ploi si vijelii pentru Bucuresti si Ilfov, pana la ora 15.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de furtuna, valabila pana la ora 15. 00, care vizeaza Capitala si judetul Ilfov.

UPDATE Cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi si vijelii de scurta durata valabile pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat averse ce pot cumula pana la 35 de litri pe metru patrat. Hidrologii au emis o avertizare de Cod galben valabila pentru Dunare.

Cod galben de FURTUNA pentru Capitala si judetul Ilfov, pana la ora 15.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare nowcasting COD GALBEN de ploi si grindina pentru Capitala si, local, judetul Ilfov, valabila pana la ora 15. Potrivit meteorologilor,.

Cod Galben de vreme rea in cinci judete din zona de sud si sud-est, pana la ora 16.00

Meteorologii au emis, miercuri, o atentionare Cod Galben de vreme rea, valabila pana la orele 16,00, in cinci judete din zona de sud si sud-est.

Cod galben de ploi si grindina in judetele Vrancea si Galati si in Capitala, pana la ora 20,30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi si vant puternic valabila pana la ora 20,30 pentru municipiul Bucuresti si pentru judetele Vrancea si Galati, anunta Agerpres.

ANM: Cod galben de ploi si grindina in noua judete din sud-estul si estul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si grindina, joi, valabila pentru mai multe judete din sud-estul si estul tarii. in intervalul 17:00 si 18:30 se vor semnala cantitati de apa ce pot.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )