Libnet.ro
UNICEF

19:30

UPDATE. Cod galben de inundatii pe rauri din Galati, Vrancea si Vaslui

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Cod galben de inundatii pe rauri din Galati, Vrancea si Vaslui

Hidrologii au emis, joi, avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Galati Vrancea si Vaslui. Averizarea este valabila pana joi seara la ora 24. continuă pe România Liberă

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din Vrancea, Vaslui si Galati

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii, joi seara, pana la ora 24:00, pe rauri din judetele Vrancea, Vaslui si Galati. Atentionarea vizeaza rauri mici din bazinele hidrografice Putna si .

UPDATE Cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi si vijelii de scurta durata valabile pentru mai multe judete din tara. Specialistii au anuntat averse ce pot cumula pana la 35 de litri pe metru patrat. Hidrologii au emis o avertizare de Cod galben valabila pentru Dunare.

Dunarea, sub cod galben de inundatii. Vedeti care sunt sectoarele vizate de avertizare

Hidrologii avertizeaza ca Dunarea va fi sub cod galben de inundatii pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval.

Cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi

Hidrologii au emis un nou cod galben de inundatii pe Dunare, pe sectorul aval Calarasi judetele Calarasi, Constanta. Ialomita, Braila si Tulcea), pana sambata, si respectiv pe sectorul aval Braila .

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pe Dunare, de joi pana sambata

Hidrologii au emis joi o avertizare cod galben de inundatii pentru Dunare, valabil de joi, ora 18:00, pana sambata, ora 18:00, vizate fiind judetele Calarasi, Constanta, Talomita, Braila, Tulcea si.

Cod galben de ploi si grindina in judetele Vrancea si Galati si in Capitala, pana la ora 20,30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod galben de ploi si vant puternic valabila pana la ora 20,30 pentru municipiul Bucuresti si pentru judetele Vrancea si Galati, anunta Agerpres.

ANM: Cod galben de ploi si grindina in noua judete din sud-estul si estul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si grindina, joi, valabila pentru mai multe judete din sud-estul si estul tarii. in intervalul 17:00 si 18:30 se vor semnala cantitati de apa ce pot.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ploi si vijelii de scurta durata valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod galben de ploi abundente si descarcari electrice pentru 11 judete din tara

ANM a emis miercuri mai multe avertizari nowcasting cod galben de ploi abundente si descarcari electrice, pentru judetele Ialomita, Prahova, Dambovita, Arges, Dolj, Olt, Valcea, Gorj, dar si zona de munte a.

METEO Cod galben de ploi si vijelii si grindina in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod galben de scurta durata de ploi si vijelii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )