Libnet.ro
UNICEF

13:00

Hillary Clinton are pneumonie, Trump speculeaza

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton are pneumonie, Trump speculeaza

Candidatul democrat Hillary Clinton a anulat deplasarile de campanie de ieri si azi in California din cauza unei pneumonii care i-a provocat o stare de rau duminica, la comemorarile de 15 ani de la atentatele din 11 septembrie de la New York. continuă pe România Liberă

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hillary Clinton, care a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, sufera de pneumonie, dar se reface, a anuntat medicul sau. Clinton 68 de ani) si-a anulat toate activitatile si deplasarile de campanie programate pentru luni si marti, scrie AFP.

Hillary Clinton nu are alta problema medicala in afara de pneumonie (purtator de cuvant)

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate la Casa Alba, potrivit AFP.

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza turneul electoral din California

Candidatul democrat la presedintie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie si a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile programat a se desfasura in California, a anuntat doctorul acesteia ieri, potrivit Reuters.

VIDEO. Hillary Clinton a ametit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar se reface rapid, spune medicul

Candidata democrata la alegerile prezidentiale americane, Hillary Clinton, a cazut la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, pe care apoi a parasit-o brusc, alimentand noi speculatii asupra starii sale de sanatate, scrie The Washington Post.

Hillary Clinton, prea bolnava sa mai candideze? A fost diagnosticata cu pneumonie

Un reprezentant al campaniei prezidentiabilei democrate a anuntat luni dimineata anularea unei deplasari de campanie in statul California, dupa ce Hillary Clinton a fost diagnosticata cu pneumonie la finele.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a fost diagnosticata cu pneumonie

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie cu doua zile inainte sa i se faca rau in timpul unei comemorari a atacurilor de la 11 septembrie 2001, a anuntat medicul ei personal intr-un comunicat emis duminica seara, citat de Politico si ABC News.

Hillary Clinton si-a anulat turneul electoral din California

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, din acest an, a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile in California, fiind diagnosticata cu pneumonie, potrivit anuntului facut de un oficial din echipa sa de campanie, informeaza Reuters.

Hillary Clinton isi anunta revenirea in campania electorala, dupa ce a fost diagnosticata cu pneumonie

Hillary Clinton isi va relua vineri activitatile prevazute in campania sa electorala, dupa ce a luat o pauza de cateva zile pentru a se recupera dupa o pneumonie, a relatat MSNBC, citat de Reute.

Hillary Clinton explica de ce si-a ascuns boala de care sufera. Dezvaluirile femeii care vrea sa scrie istorie in Statele Unite - VIDEO

Hillary Clinton a afirmat, intr-un interviu pentru CNN, ca a tinut sub secret diagnosticarea ei cu pneumonie pentru ca nu a crezut ca va conta atat de mult, argumentand ca ceea ce s-a.

Hillary Clinton este bolnava. De ce sufera candidatul pentru Casa Alba

Hillary Clinton nu sufera de alte probleme medicale in afara de pneumonia anuntata duminica, a dat asigurari luni purtatorul de cuvant al candidatei democrate in cursa pentru presedintia SUA,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )