Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hillary Clinton si-a anulat turneul electoral din California

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hillary Clinton si-a anulat turneul electoral din California

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, din acest an, a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile in California, fiind diagnosticata cu pneumonie, potrivit anuntului facut de un oficial din echipa sa de campanie, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza turneul electoral din California

Candidatul democrat la presedintie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie si a fost nevoita sa-si anuleze turneul electoral de doua zile programat a se desfasura in California, a anuntat doctorul acesteia ieri, potrivit Reuters.

Hillay Clinton, grav bolnava: Candidata la presedintia SUA si-a anulat turneul electoral (VIDEO)

Hillay Clinton, candidatul democrat la presedintia SUA, a fost diagnosticata cu pneumonie, fiind nevoita sa-si anuleze turneul electoral de douazile in California, conform unui oficial din echipa de ca.

Are Hillary Clinton o dublura? O teorie a conspiratiei bizara sugereaza ca din cauza pneumoniei candidata la presedintia Americii a fost inlocuita de o sosie (FOTO)

Impatimitii teoriilor conspirationiste au inceput sa sustina ca Hillary Clinton a folosit o dublura a sa dupa ce a suferit un incident medical in timpul ceremoniilor de comemorare.

Mesajul lui Donald Trump, dupa aflarea vestii despre boala lui Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de.

Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat ca spera ca Hillary Clinton isi va reveni curand, relateaza NBC News, citat de Mediafax.

Hillary Clinton a parasit brusc ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie dupa ce i s-a facut rau

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, anunta The Guardian.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Hillary Clinton sufera de pneumonie si isi anuleaza deplasarile de campanie programate pentru luni si marti

Hillary Clinton, care a parasit brusc, duminica, ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, dupa ce i s-a facut rau, sufera de pneumonie, dar se reface, a anuntat medicul sau. Clinton 68 de ani) si-a anulat toate activitatile si deplasarile de campanie programate pentru luni si marti, scrie AFP.

Hillary Clinton are pneumonie, Trump speculeaza

Candidatul democrat Hillary Clinton a anulat deplasarile de campanie de ieri si azi in California din cauza unei pneumonii care i-a provocat o stare de rau duminica, la comemorarile de 15 ani de la atentatele din 11 septembrie de la New York.

Hillary Clinton isi anunta revenirea in campania electorala, dupa ce a fost diagnosticata cu pneumonie

Hillary Clinton isi va relua vineri activitatile prevazute in campania sa electorala, dupa ce a luat o pauza de cateva zile pentru a se recupera dupa o pneumonie, a relatat MSNBC, citat de Reute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )