Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hillary Clinton si Donald Trump se dueleaza pe Twitter (FOTO)

B1 B1,
Hillary Clinton si Donald Trump se dueleaza pe Twitter (FOTO)

Hillary Clinton, a lansat joi o petitie pe Twitter impotriva contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, pentru ca acesta sa-si stearga contul de pe reteaua de socializare, potrivit EFE. Prin tweet-ul. continuă pe B1

Duel Clinton-Trump, pe Twitter

Aproape desemnata candidata a democratilor la presedintia SUA, Hillary Clinton, a lansat joi o petitie pe Twitter impotriva celui care va fi cel mai probabil contracandidatul ei, republicanul Donald Trump, pentru ca acesta sa-si stearga contul de pe reteaua de socializare, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut, atunci cand vorbesc despre viitorul economiei SUA, potrivitMarketWatch

Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut atunci cand vorbesc despre viitorul economiei americane, niciunul dintre ei neavand un plan clar pentru crearea de locuri de munca bine platite in sectorul privat, intr-un an in care alegatorii asteapta idei indraznete, potrivit unei analize MarketWatch.

Hillary Clinton, felicitata de Barack Obama pentru victoria in cursa alegerilor primare democrate

Hillary Clinton a fost felicitata de Barack Obama pentru obtinerea majoritatii de delegati necesare investiturii democrate la presedintia SUA. Hillary Clinton a obtinut, marti, victoria in cursa.

Alegeri in SUA. Hillary Clinton: Pentru prima data in istoria tarii o femeie obtine investitura. Obama a felicitat-o pentru victoria in alegerile primare

Hillary Clinton a revendicat marti victoria la primarele democrate intr-un discurs la New York, insistand asupra caracterului istoric al investiturii sale pentru a reprezenta Partidul Democrat la prezidentialele din noiembrie. Presedintele american, Barack Obama, i-a sunat marti pe Bernie Sanders si Hillary Clinton si i-a felicitat pentru desfasurarea unei campanii pline de inspiratie.

Alegeri SUA 2016. Julian Assange acuza Google ca este direct implicat in campania lui Hillary Clinton

Avertizorul de integritate Julian Assange, aflat la originea scandalului WikiLeaks, o scurgere masiva de documente despre acte de coruptie, spionaj si incalcari ale drepturilor omului in lume, a acuzat gigantul de internet Google ca este direct implicat in campania prezidentiala a fostei prime doamne si secretar de Stat a SUA Hillary Clinton.

Cumnatul lui Hillary Clinton, arestat pentru conducere in stare de ebrietate

Cumnatul lui Hillary Clinton, Roger Clinton, a fost arestat preventiv pentru conducere in stare de ebrietate a unui vehicul in California, cu doar doua zile inaintea scrutinului democrat din acest stat.

Discurs despre saracie, intr-un sacou Armani de 12.500 de dolari. Hillary Clinton, acuzata de ipocrizie

Hillary Clinton, candidatul democrat in cursa pentru Casa Alba, a fost acuzata de ipocrizie in presa americana, dupa ce a tinut un discurs despre victimele saraciei, in timp ce purta o hana.

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a anuntat joi ca o sustine pe Hillary Clinton in cursa pentru Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres. Sunt cu ea, a declarat Obama.

Barack Obama anunta ca o sustine pe Hillary Clinton

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat, astazi, ca o sustine pe Hillary Clinton pentru a reprezenta Partidul Democrat in scrutinul prezidential din noiembrie, informeaza CNN.

Alegeri in SUA: Barack Obama isi anunta sustinerea pentru Hillary Clinton, Bernie Sanders se retrage

Presedintele american Barack Obama si-a anuntat sprijinul public pentru candidatura la alegerile prezidentiale a lui Hillary Clinton, dupa ce Bernie Sanders, contracandidatul fostului secretar al Departamentului de Stat, a promis ca se va retrage din cursa pentru nominalizarea democratilor dupa ultima runda a alegerilor primare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )