Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hillary Clinton, felicitata de Barack Obama pentru victoria in cursa alegerilor primare democrate

B1 B1,
Hillary Clinton, felicitata de Barack Obama pentru victoria in cursa alegerilor primare democrate

Hillary Clinton a fost felicitata de Barack Obama pentru obtinerea majoritatii de delegati necesare investiturii democrate la presedintia SUA. Hillary Clinton a obtinut, marti, victoria in cursa. continuă pe B1

Hillary Clinton, sustinuta de Barack Obama in cursa pentru Casa Alba

Hillary Clinton este tot mai aproape de a deveni candidatul democratilor la alegerile prezidentiale din Statele Unite. Dupa victoria din Puerto Rico in fata lui Bernie Sanders, este de asteptat ca actualul.

Hillary Clinton a strans numarul de delegati pentru a fi candidatul democratilor in cursa pentru Casa Alba

Hillary Clinton a reusit sa stranga numarul de delegati necesari pentru a obtine investitura democratilor si a deveni prima femeie care reprezinta un partid mare in cursa pentru Casa Alba,.

Alegeri in SUA. Hillary Clinton: Pentru prima data in istoria tarii o femeie obtine investitura. Obama a felicitat-o pentru victoria in alegerile primare

Hillary Clinton a revendicat marti victoria la primarele democrate intr-un discurs la New York, insistand asupra caracterului istoric al investiturii sale pentru a reprezenta Partidul Democrat la prezidentialele din noiembrie. Presedintele american, Barack Obama, i-a sunat marti pe Bernie Sanders si Hillary Clinton si i-a felicitat pentru desfasurarea unei campanii pline de inspiratie.

Hillary Clinton, tot mai aproape de investitura Partidului Democrat la alegerile prezidentiale

Hillary Clinton l-a invins, marti, pe adversarul sau Bernie Sanders, in statul New Jersey, consolidandu-si, astfel, victoria in cursa pentru investitura Partidului Democrat la alegerile prezidentiale.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se apropie de investitura dupa victoria in Puerto Rico

Hillary Clinton a castigat duminica alegerile primare democrate in insula Puerto Rico, apropiindu-se de majoritatea necesara de delegati pentru obtinerea investiturii la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Este oficial: Hillary Clinton, candidatul democratilor in cursa prezidentiala din SUA

Hillary Clinton a ajuns la numarul suficient de delegati pentru a obtine investitura democrata prezidentiala, devenind prima femeie reprezentand un mare partid in cursa alegerilor prezidentiale.

Alegeri SUA 2016. Portret de presedinte: Despre ambitia implacabila si incercarile lui Hillary Clinton

Hillary Clinton a revendicat marti victoria la primarele democrate cu prilejul unui discurs la New York, insistand asupra caracterului istoric al investiturii sale pentru a reprezenta Partidul Democrat la alegerile prezidentialele din 8 noiembrie.

Cumnatul lui Hillary Clinton, arestat in California. Motivul incredibil pentru care a fost retinut de politisti

Probleme in familia lui Hillary Clinton. Comnatul acesteia, Roger Clinton, a fost arestat de catre politistii din California, ei fiind nevoiti sa ia aceasta decizie, potrivit mediafax. Roger Clinton,.

Cumnatul lui Hillary Clinton, arestat pentru conducere in stare de ebrietate

Cumnatul lui Hillary Clinton, Roger Clinton, a fost arestat preventiv pentru conducere in stare de ebrietate a unui vehicul in California, cu doar doua zile inaintea scrutinului democrat din acest stat.

Hillary Clinton, prima femeie din SUA candidat la Casa Alba

Hillary Clinton a adunat numarul necesar de delegati pentru obtinerea investiturii Partidului Democrat la prezidentialele americane. Matematic, totul este rezolvat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )