Libnet.ro
UNICEF

09:00

Horia Georgescu, adus la DNA pentru audieri in dosarul privind coruptia de la ANRP

B1 B1,
Horia Georgescu, adus la DNA pentru audieri in dosarul privind coruptia de la ANRP

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a fost dus miercuri din Arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind. continuă pe B1

Fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinschi a fost adus la DNA pentru audieri

UPDATE: Sergiu Lucinschi a fost adus la sediul DNA pentru audieri, dupa ce au fost efectuate perchezitii la domiciliul sau. Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostul.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

Horia Georgescu, audiat la DNA in dosarul de la ANRP

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu a fost dus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind coruptia de la ANRP, informeaza B1 TV.

DNA a majorat prejudiciul in dosarul lui Horia Georgescu

Procurorii DNA au majorat cu aproximativ 10 milioane de euro prejudiciul in dosarul in care a fost arestat fostul sef al ANI, Horia Georgescu. Prejudiciul adus bugetului a ajuns astfel la 85 de milioane de euro, din d.

Prejudiciul estimat in dosarul lui Horia Georgescu, majorat cu aproximativ zece milioane de euro

Procurorii DNA au refacut calculele prejudicului din dosarul in care fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP, ajungand la concluzia ca pierderile aduse statului in acest caz sunt mai mari cu 10 milioane de euro decat suma stabilita initial.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale. Fostul sef al Serviciului Achizitii, ARESTAT

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

Surse: Prejudiciul in dosarul lui Horia Georgescu a fost majorat cu 9 milioane de euro

Prejudiciul in dosarul in care fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost arestat prevetiv pentru abuz in serviciu a fost majorat cu 9 milioane de euro, potrivit unor surse ciatate de B1 TV. in.

Darius Valcov, audiat din nou la DNA

Fostul ministru de Finante Darius Valcov s-a prezentat, in urma cu putin timp, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru audieri in dosarul de coruptie in care este implicat.

Nicusor Constantinescu, anchetat de DNA intr-un dosar privind elicopterului Smurd prabusit anul trecut in Lacul Siutghiol (VIDEO)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este deja in arest la domicilui pentru dosarul Centrului Militar, este anchetat de DNA intr-un nou dosar privin abuz in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )