Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Hotnews Hotnews,
 Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Perchezitii DNA la Sergiu Lucinschi. Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Update 21. 10 - Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, acuzat de trafic de influenta si santaj, potrivit.

DNA: Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi,este cercetat intr-un dosar in care este suspectat de savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de santaj. Procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia

Procurorii anticoruptie il cerceteaza pe Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, implicat intr-o cauza de trafic de influenta si santaj, potrivit unor surse judiciare. La aceasta ora procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia din Voluntari.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei, este anchetat de procurorii DNA

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, este anchetat de procurorii DNA, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare. In acest dosar de trafic de influenta si santaj, Sergiu Lucinschi e acuzat ca ar fi cerut 4 milioane de euro in perioada decembrie 2014 - martie 2015, potrvit Agerpres.

UPDATE. Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT de DNA. Acuzatii: SANTAJ de 4.000.000 euro

UPDATE: Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost RETINUT, luni noapte, de procurorii DNA. Acuzatii: santaj si trafic de influenta, pentru care a cerut 4. 000 de euro.

Sergiu Lucinschi este anchetat de procurorii DNA

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, este anchetat de procurorii DNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinschi a fost adus la DNA pentru audieri

UPDATE: Sergiu Lucinschi a fost adus la sediul DNA pentru audieri, dupa ce au fost efectuate perchezitii la domiciliul sau. Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostul.

Perchezitii DNA la Sergiu Lucinschi, fiul lui fostului presedinte al Republicii Moldova. Acuzatii de SANTAJ de 4.000.000 euro

Fiul fostului presedinte al Republicii Molodova este anchetat de DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )