Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nicusor Constantinescu, anchetat de DNA intr-un dosar privind elicopterului Smurd prabusit anul trecut in Lacul Siutghiol (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Constantinescu, anchetat de DNA intr-un dosar privind elicopterului Smurd prabusit anul trecut in Lacul Siutghiol (VIDEO)

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este deja in arest la domicilui pentru dosarul Centrului Militar, este anchetat de DNA intr-un nou dosar privin abuz in. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, anchetat in dosarul prabusirii elicopterului SMURD

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este in dosarul elicopterului Smurd, intrucat este acuzat de de abuz in serviciu, informeaza un comunicat de presa remis de DNA.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, retinut de DNA intr-un dosar de santaj

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a fost retinut de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta ar fi cerut patru milioane de euro de la un denuntator.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat de DNA intr-un dosar de santaj. Procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia

Procurorii anticoruptie il cerceteaza pe Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, implicat intr-o cauza de trafic de influenta si santaj, potrivit unor surse judiciare. La aceasta ora procurorii fac perchezitii la locuinta acestuia din Voluntari.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Nicusor Constantinescu, un nou dosar la DNA, dupa prabusirea elicopterului SMURD

DNA Constanta a inceput urmarirea penala impotriva lui Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta. Acesta este acuzat de abuz in serviciu. Dosarul se refera la achizitia unui elicopter, acelasi care s-a prabusit anul trecut in Siutghiol, provocand moartea a patru persoane.

Nicusor Constantinescu, nou dosar DNA. Este invinuit in cazul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de abuz in serviciu de procurorii DNA, in cazul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol.

Nicusor Constantinescu, pus sub acuzare de DNA in dosarul elicopterului prabusit in lacul Siutghiol

Nicusor Constantinescu are dosar penal pentru cumpararea si exploatarea elicopterului prabusit in lacul Siutghiol. Seful CJ Constanta este acuzat ca a dat ilegal un milion de lei unei firme care sa se ocupe de.

Perchezitii DIICOT, intr-un dosar din domeniul criminalitatii cibernetice

Procurorii DIICOT Olt au efectuat, marti, mai multe perchezitii, intr-un dosar din domeniul criminalitatii informatice, cu un prejudiciu de 25. 000 USD, informeaza un comunicat al institutiei.

Opt persoane, retinute intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de aproape 5 milioane de euro

Opt persoane au fost retinute, luni, in urma perchezitiilor facute de politisti la 50 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Dambovita si Ialomita, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un.

Fost premier israelian, gasit vinovat intr-un dosar de coruptie

Un tribunal din Ierusalim l-a declarat vinovat luni pe fostul premier israelian Ehud Olmert intr-un dosar de coruptie in care este acuzat ca a primit plicuri cu zeci de mii de dolari de la omul de afaceri american Morris Talansky, au anuntat media israeliene, citate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )