Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturile de finala la dublu, de la Toronto

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in sferturile de finala la dublu, de la Toronto

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 3. 270 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe România Liberă

Horia Tecau, eliminat in sferturi de finala la dublu, la Toronto

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada). Tecau si Rojer au fost invinsi in.

Horia Tecau s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Toronto

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada). Tecau si Rojer au invins, in optimile de.

Horia Tecau s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu, la Toronto

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada).

ATP Toronto: Horia Tecau, in optimile probei de dublu

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda) s-au calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 3. 270 de dolari.

Perechea Tecau/Rojer s-a calificat in optimile de dublu din turneul de la Toronto

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto. Perechea romano-olandeza a trecut, in runda inaugurala, de cuplul Feliciano L.

Tecau, in optimile probei de dublu de la Toronto

Perechea formata din Horia Tecau si partenerul lui de joc, Jean Julien Rojer, s-a calificat in optimile probei de dublu a turneului de la Toronto.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )