Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in semifinale la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer se mentin in cursa pentru primul loc in clasamentul mondial de dublu la final de 2015, dupa ce au obtinut miercuri seara a doua victorie in grupe la Turneul Campionilor. Cei doi s-au calificat astfel in semifinale, acolo unde a ajuns deja si perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Debut cu victorie pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul doi) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic favoriti numarul sapte).

Victorie Tecau si Rojer, in Turneul Campionilor de la Londra

Perechea Horia Tecau-Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, a invins, luni, cuplul Marcin Matkowski-Nenad Zimonjici Polonia/Serbia, nr. 7), in primul meci din cadrul Grupei B a Turneului Campionilor de la Londra, cu scorul de 6-2, 6-4/ .

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a castigat, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 3), duelul cu perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, in etapa a doua a grupei B.

Turneul Campionilor: Andy Murray vs Rafael Nadal, meciul zilei; Horia Tecau va da piept cu Dodig si Melo

Ziua a patra de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Andy Murray cap de serie numarul doi) si pe Rafael Nadal favorit cinci). In sesiunea de seara, perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer se va duela cu dublul Ivan Dodig/ Marcelo Melo.

Turneul Campionilor, programul zilei de luni - Horia Tecau va juca de la ora 14:00

Luni se vor disputa patru meciuri la Turneul Campionilor, prima partida a zilei fiind cea in care perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer se va duela cu dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Horia Tecau, debut cu dreptul la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, a invins, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici Polonia/Serbia, nr. 7), in primul meci din cadrul.

Turneul Campionilor: Horia Tecau l-a imitat pe Florin Mergea si vom avea doi romani in semifinale! Ce sanse sunt sa se intalneasca

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer au obtinut a doua victorie din grupa, asigurandu-si prezenta in semifinale.

Reactia lui Horia Tecau dupa victoria din primul meci la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au debutat, luni, cu victorie la Turneul Campionilor si au urcat pe primul loc in clasamentul mondial provizoriu al clasamentului de dublu.

Tecau si Rojer, locul 1 in clasamentul provizoriu al echipelor de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda) a trecut pe primul loc in clasamentul provizoriu al echipelor de dublu, dupa victoria de luni, de la Turneul Campionilor, depasind cuplul format din gemenii americani Bob si Mike Bryan, numarul 1 la final de sezon in zece din ultimii 12 ani.

Tecau, moment de panica la Londra: ce a patit in primul meci din Turneul Campionilor si cum a explicat victoria

Sportivul de 30 de ani a pornit cu dreptul in ultima competitie din acest sezon in circuitul ATP, insa succesul obtinut alaturi de Jean-Julien Rojer Olanda) a lasat urme neplacute pentru jucatorul roman.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )