Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactia lui Horia Tecau dupa victoria din primul meci la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Reactia lui Horia Tecau dupa victoria din primul meci la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au debutat, luni, cu victorie la Turneul Campionilor si au urcat pe primul loc in clasamentul mondial provizoriu al clasamentului de dublu. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor din Romania! Reactia lui Florin Mergea dupa victoria cu fratii Bryan, rezultate si programul complet al competitiei

Florin Mergea si Horia Tecau au debutat cu victorii la Turneul Campionilor de la Londra. Florin si Bopanna vor juca marti cu sanse de calificare in semifinale.

Horia Tecau poate ajunge lider mondial la dublu dupa Turneul Campionilor

Miza enorma pentru jucatorul Horia Tecau, cel care face pereche la Turneul Campionilor alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer.

Turneul Campionilor: Debut cu victorie pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer cap de serie numarul doi) a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor, cei doi trecand de dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic favoriti numarul sapte).

Turneul Campionilor, programul zilei de luni - Horia Tecau va juca de la ora 14:00

Luni se vor disputa patru meciuri la Turneul Campionilor, prima partida a zilei fiind cea in care perechea Horia Tecau/ Jean Julien Rojer se va duela cu dublul Marcin Matkowski/ Nenad Zimonjic. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

VIDEO Imagini imediate de dupa atacurile din Paris

Imagini imediate de dupa atacurile din Paris.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Victorie pentru Tecau si Rojer in primul meci la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a obtinut luni dupa-amiaza prima victorie la editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

Hashtagul prayforparis, viral dupa atentatele din Paris: Mii de internauti si artisti, solidari cu Franta

Dupa atentatele teroriste de vineri noaptea, de la Paris, mii de oameni au transmis, pe Twitter, mesaje de condoleante pentru victime si de sustinere pentru Franta, folosind hashtagul prayforparis.

Ce schimbari face Romania dupa atacurile din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca dupa atentatele teroriste din Franta, Romania trebuie sa adapteze unele acte normative si proceduri pentru a putea reactiona in situatii similare, iar subiectul va fi discutat in decembrie, in CSAT.

Brazilia retrage licenta miniera companiei Samarco dupa accidentul din Brazilia

Autoritatile braziliene au declarat ca au anulat licenta de exploatare si operatiunile miniere au fost oprite la Mina de fier Samarco, dupa un accident catastrofal, potrivit unui comunicat al Mining Watch Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )