Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOROSCOP 10 IULIE. Racii trebuie sa aiba grija la bani, Sagetatorii, la conflicte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 IULIE. Racii trebuie sa aiba grija la bani, Sagetatorii, la conflicte

Horoscop 10 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 iulie Berbec Sunteti mai emotiv decat in mod normal, iar acest lucru va afecteaza judecata la locul de munca. Empatizati. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 IULIE. Zodia care primeste un dar neasteptat

Horoscop 10 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai.

HOROSCOP DRAGOSTE IULIE. Sagetatorii sunt favorizati pe plan amoros, Berbecii sunt plini de farmec

Dragostea si relatiile nu vor scapa de la atingerea Cosmosului, gratie celor doua eclipse, a celor cinci planete retrograde si a miscarilor noi ale lui Venus si Marte, cele doua.

HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Horoscop 8 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita.

HOROSCOP. Mesajele ingerilor pazitori pentru zodii in saptamana 8-14 iulie. Gemenii trebuie sa fie atenti la vise, Berbecii au casa protejata

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 8-14 iulie 2019. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri !Ingerii.

HOROSCOP 7 iulie. Berbecii isi lasa relatia la o parte, Gemenii se incurca in viata sociala

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 7 IULIE 2019; de azi, Mercur, prima planeta de la Soare, cea care influenteaza gandirea, comunicarea, calatoriile pe distante scurte, tehnologia, deci aspecte de baza ale.

HOROSCOP 9 IULIE. Veste extraordinar de buna pentru o zodie! Efortul ii este in sfarsit rasplatit!

Horoscop 9 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 iulie Berbec Este posibil sa plecati intr-o calatorie cu familia, iar in aceast fel reusiti sa rezolvati si o serie de.

HOROSCOP 9 IULIE. Gemenii se afla pe drumul cel bun, Varsatorii au succes in toate

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 9 IULIE 2019. Chiron in Berbec se afla in stationare retrograda fix langa calcaiul lui Mercur, tot retrograd. Mai mult, Soarele este in opozitie cu Saturn aflat in Cap.

HOROSCOP 6 iulie, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii calatoresc, Balantele pun accentul pe sanatate

HOROSCOP 6 iulie. O zi cu multa creativitate,distractie, insa luna in fecioara ne spune ca avem si de munca. HOROSCOP Berbec - Servicii pentru alte persoane mai ales in prima jumatate a zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )