Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 8 IULIE. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii! Primeste bani!

Horoscop 8 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parca ai intrat in panica impins de la spate de niste termene limita. continuă pe Antena3

Reuters, despre Halep vs Azarenka de vineri: Cosmarul va continua pentru una dintre ele

Agentia de presa Reuters a prefatat intalnirea din turul 3 de la Wimbledon dintre Simona Halep 27 de ani, nr. 7 WTA) si Victoria Azarenka 29 de ani, nr. Cele doua vor juca vineri, 5 iulie, undeva in jurul orei 17:30.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 4 iulie. Berbecii au o oportunitate uluitoare, Taurii sunt sensibili

Iata pentru JOI 4 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: vineri 5 iulie 2019. Berbecii trebuie sa aiba rabdare, Taurii primesc abundenta

Iata pentru VINERI 5 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Veste buna pentru Radu Mazare. Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri la Penitenciarul Rahova pentru a-i oficia casatoria

Un ofiter al starii civile se va deplasa miercuri, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, pentru a oficia casatoria fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare cu Roxana Mihalache, au precizat, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )