Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP 14 AUGUST. Succese financiare exceptionale pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 14 AUGUST. Succese financiare exceptionale pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentu ziua de miercuri. https:jurnalul. antena3. rohoroscophoroscop-zilnic-14-august-2019-varsatorii-pleaca-in-vacanta-818537. html Horoscop 14. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 AUGUST. Taurii duc lupta pentru putere, Scorpionii se simt neintelesi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 12 AUGUST 2019; incepem o saptamana cu o energie puternica si pe alocuri tensionata. Uranus, planeta rebela si imprevizibila, isi incepe tranzitul retrograd.

HOROSCOP 14 august. Gemenii sunt visatori. Leii au nevoie de liniste

Horoscop Berbec. Constiinta nu te lasa sa faci un lucru cu care nu poti fi de acord, si bine faci, altfel ai regreta mai tarziu ca nu te-ai oprit la timp. iti dai seama ca acel lucru face cuiva rau, ori.

HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 14 august: scadere brusca a temperaturilor, ploi si vijelii

ANM a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 14 august. Specialistii meteo au anuntat o scadere brusca a temperaturilor, ploi si vijelii. Sunt asteptate cantitati de apa insemnate. Iata maximele si minimele zilei de miercuri, conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie. Vremea in toata tara in Muntenia, in cursul zilei de 14 august, .

PROGNOZA METEO 14 AUGUST. Vremea se schimba radical

Instabilitatea atmosferica temporar va fi pronuntata si se va manifesta prin innorari accentuate si perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential,.

HOROSCOP RUNE pentru 14 august. Fecioarele se simt in sfarsit in siguranta, Gemenii sunt pusi pe cucerit

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile.

HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Varsatorii muncesc mult

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de marti, 13 august 2019. O zi in care avem parte de schimbari de atitudine si viziune. Ne depasim.

HOROSCOP 13 august. Berbecii scapa de amintiri. Fecioarele trebuie sa evite drumurile

Horoscop Berbec. Esti intr-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj sa le dai afara. Ca sa faci loc in inima ta noilor sentimente,.

HOROSCOP 12 august, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea confruntari cu sefii, Sagetatorii castiga bani

O zi in care avem multe de facut si trebuie sa ne tinem de treaba. Responsabilitate si autoritate pentru toata lumea. Pot exista confruntari cu sefii sau autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )