Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP 23 mai. Sagetatorii se indreapta spre o promovare importanta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 23 mai. Sagetatorii se indreapta spre o promovare importanta

Horoscop maine, 23 mai. Sagetatorii se indreapta spre o promovare importanta, iar Pesti vor putea vorbi deschis despre sentimente si asteptari. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 23 mai 2016. Balantele au probleme cu prietenii si colegii de serviciu

Horoscop zilnic, 23 mai 2016. in timp ce nativii din Balanta intampina probleme in relatia cu familia, prietenii si colegii de serviciu, Varsatorii pierd increderea rudelor pe care le critica cu orice prilej.

VIDEO Soseaua spre Sarmizegetusa Regia va fi inaugurata in 23 mai. Cum arata ultimii kilometri ai drumului

Consiliul Judetean Hunedoara a anuntat ca drumul judetean spre Sarmizegetusa Regia va fi inaugurat luni, 23 mai. Accesul turistilor este in prezent permis cu masinile, pana in apropierea sitului, iar pe ultima parte a drumului a fost amplasata o bariera, care marcheaza intrarea in zona pietonala.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarea la clasa a VI-a incepe luni, 23 mai

Evaluarea Nationala la clasa a VI-a va incepe pe 23 mai cu proba la Limba romana si comunicare, dupa cum prevad calendarul si metodologia de organizare si.

HOROSCOP 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis

Horoscop maine, 20 mai. Balantele vor avea curaj sa-si urmeze cel mai mare vis, iar Racii vor dori sa stea in umbra astazi. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 22 mai. Gemenii sunt pusi pe distractii

Horoscop maine, 22 mai. Gemenii sunt pusi pe distractii, iar Balantele au mare nevoie de o evadare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )