Libnet.ro
UNICEF

08:45

Horoscop zilnic, 23 mai 2016. Balantele au probleme cu prietenii si colegii de serviciu

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 23 mai 2016. Balantele au probleme cu prietenii si colegii de serviciu

Horoscop zilnic, 23 mai 2016. in timp ce nativii din Balanta intampina probleme in relatia cu familia, prietenii si colegii de serviciu, Varsatorii pierd increderea rudelor pe care le critica cu orice prilej. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 22 mai 2016: Capricornul isi desfiinteaza fara sa clipeasca prietenii barfitori

Horoscop zilnic, 22 mai 2016. Berbecii si Racii si pestii au probleme in viata de familie si cu rudele. Multi dintre nativi intampina, de altfel, greutati in relatiile sociale. insa altii se pot lauda cu distractii si relaxare la ceas de seara.

Horoscop zilnic, 21 mai 2016:Scorpionul devine mai bun datorita iubirii

Horoscop zilnic, 21 mai 2016. Pe unii, iubirea in transforma, printre cei maleabili regasindu-se Scorpionul. Si Varsatorul se lauda cu reusite in iubire.

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Capricornii nu au incredere in rude

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Berbecii vor sa scape de rutina in care simt ca au intrat in ciuda programului incarcat, iar Capricornii sunt suspiciosi fata de propunerile venite din partea rudelor.

Horoscop zilnic, 20 mai. Luna isi continua drumul in Scorpion. Perioada buna pentru reglarea conturilor

Berbec Pentru tine, ziua de astazi poate fi una axata pe latura materiala a vietii. Luna isi continua drumul prin Scorpion, in zona resurselor altora, semn ca ar fi bine sa reglezi niste conturi cu parteneri sau insti.

HOROSCOP 23 mai. Sagetatorii se indreapta spre o promovare importanta

Horoscop maine, 23 mai. Sagetatorii se indreapta spre o promovare importanta, iar Pesti vor putea vorbi deschis despre sentimente si asteptari. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

EVALUARE NATIONALA 2016. Evaluarea la clasa a VI-a incepe luni, 23 mai

Evaluarea Nationala la clasa a VI-a va incepe pe 23 mai cu proba la Limba romana si comunicare, dupa cum prevad calendarul si metodologia de organizare si.

VIDEO Soseaua spre Sarmizegetusa Regia va fi inaugurata in 23 mai. Cum arata ultimii kilometri ai drumului

Consiliul Judetean Hunedoara a anuntat ca drumul judetean spre Sarmizegetusa Regia va fi inaugurat luni, 23 mai. Accesul turistilor este in prezent permis cu masinile, pana in apropierea sitului, iar pe ultima parte a drumului a fost amplasata o bariera, care marcheaza intrarea in zona pietonala.

Business pe Bicicleta - mai 2016: sute de biciclisti pedaleaza la costum pe arterele principale ale Bucurestiului!

Junior Chamber International JCI) Bucuresti anunta lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primavara, ce promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri.

MACRO NEWSLETTER 20 Mai 2016

Vanzarile retail din Marea Britanie au crescut peste asteptari in aprilie 2016, cu o rata lunara de 1,3%, dupa un declin de 0,5% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 4,3%, de la 3% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 19 Mai 2016

Preturile de consum din SUA si-au accelerat cresterea anuala in aprilie 2016, pana la 1,1%, de la 0,9% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,4%, dupa un avans de 0,1% in luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )