Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscop 23 noiembrie. Zodia care isi poate schimba radical viata

Antena3 Antena3,
Horoscop 23 noiembrie. Zodia care isi poate schimba radical viata

HOROSCOP 23 NOIEMBIE 2017 BERBEC O zi cu multa animatie in sfera socio-profesionala. Astrele va recomanda sa va selectati prioritatile, pentru a putea duce la bun sfarsit ceea ce ati. continuă pe Antena3

Horoscop 21 noiembrie. Zodia care poate sa reusesca orice isi doreste

HOROSCOP 21 NOIEMBIE 2017 BERBEC O calatorie va poate ajuta sa va debarasati de surplusul de energie nervoasa de care dispuneti. Este de dorit sa tratati cu grija orice raceala.

Horoscop 22 noiembrie. Zodia care primeste bani!

HOROSCOP 22 NOIEMBIE 2017 BERBEC Comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti incepe o noua afacere, cu conditia sa finalizati lucrarile deja.

Ce spun expertii despre persoanele care isi pun decoratiunile de Craciun mult mai devreme

Specialistii au ajuns la concluzia ca persoanele care isi instaleaza decoratiunile de Craciun mai devreme sunt mai fericiti decat cei care asteapta pana in Ajun. Instalarea.

Viral pe retele de socializare: Un sustinator al teoriei Pamantului plat a creat o racheta cu care isi va lua zborul pentru a arata lumii intregi care este forma reala a Pamantului

Mad Mike Hughes, un entuziast, cascador si sustinator al teoriei pamantului plat, in varsta de 61 de ani, planuieste sa realizeze primul zbor cu racheta creata de el, cu scopul de a gasi dovezi pentru a confirma teoria pamantului plat, scrie Vice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4286 seconds )