Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOROSCOP 28 decembrie. Taurii au noroc chior. Leii vor fi recompensati pentru toata munca lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 decembrie. Taurii au noroc chior. Leii vor fi recompensati pentru toata munca lor

Horoscop 28 decembrie 2018 BERBEC Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca inca nu ai descoperit toate caile de a ajunge acolo unde doresti. Stai putin si cantareste cat de multe optiuni ai la. continuă pe Antena3

Horoscop 27 decembrie. Taurii preiau fraiele. Gemenii vor sa se vindece

Horoscop 27 decembrie Berbec. Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa ti.

Horoscop 25 decembrie. Taurii vor fi generosi de Craciun. Gemenii trebuie sa se gandeasca la lectiile pe care le-a primit

Horoscop 25 decembrie 2018 BERBEC Abtine-te azi de la replici mult prea sincere, pentru ca unii te-ar putea interpreta gresit. Poti imbraca adevarul intr-un ambalaj mai delicat, mai diplomat, mai amuzant,.

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie sa aibe grija la sanatate. Leii vor avea parte de intalniri minunate

Horoscop 26 decembrie Berbec. Stii cum se spune: ce-i prea mult strica! Asa si la tine, orice abuz se poate solda cu o stare de disconfort greu de reparat dupa aceea. Ca mananci sau bei prea mult, ca.

HOROSCOP URANIA pentru saptamana 24 28 decembrie 2018. Berbecii comunica foarte bine, Gemenii simt nevoia sa zburde

Previziuni Urania pentru perioada 22 28 decembrie 2018. Soarele va intra in zodia Capricornului, Luna Plina in Rac. Berbec in prima parte a zilei de 22 decembrie, buna.

Buna, Romania, editii speciale pe B1 TV. Radu Buzaianu si Razvan Zamfir aduc in casele telespectatorilor rasete si ironii chirurgicale de pe scena politica, intre 25 si 28 decembrie, de la ora 21.00

Editii speciale de Sarbatori ale emisiunii Buna, Romania!. intre 25 si 28 decembrie, Radu Buzaianu si Razvan Zamfir vin sa aduca in casele telespectatorilor, de la ora 21. 00, rasete.

HOROSCOP 26 decembrie. A doua zi de Craciun e plina de mesaje astrale

Iatahoroscopul zilei de MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 si Craciun fericit tuturor ! Si cine a spus ca Universul nu aseaza parca cu mana miscarea astrelor pentru a ne fi de ajutor in fiecare clipa ?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )