Libnet.ro
UNICEF

19:30

Horoscop 9 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care trebuie neaparat sa se odihneasca

Antena3 Antena3,
Horoscop 9 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care trebuie neaparat sa se odihneasca

O zi de distractie si prieteni, vizite si petreceri. Berbec: multa petrecere astazi Taur: ar face bine sa se odihneasca Gemeni: zi de distractie Rac: discutii in jurul unei teme ce priveste viitoru. continuă pe Antena3

Horoscop 9 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care trebuie musai sa se odihneasca

O zi de distractie si prieteni, vizite si petreceri. Berbec: multa petrecere astazi Taur: ar face bine sa se odihneasca Gemeni: zi de distractie Rac: discutii in jurul unei teme ce priveste viitoru.

Horoscopul zile de 7 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. O zi in care trecutul este rascolit

Trecutul ar putea fi rascolit, asa ca mare atentie, avertizeaza astrologul Camelia Patrascanu. Berbec: zi cu tensiuni in familie Taur: vorbe, mai ales in legatura cu evenimente din trecutul.

Horoscopul zilei, 8 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Zi fabuloasa pentru o zodie

O zi cu totul speciala, sub semnul Capricornului, sub semnul traditiei si al iertarii. Berbec: o zi frumoasa, sub semnul familiei Taur: multe vorbe, mai ales cu persoane pe care nu le-ati vazut Gemeni:.

PASTE 2018. Avertizari de Paste, de la astrologul Camelia Patrascanu. Avertisment de la Mercur retrograd

Maleficele din Capricorn sunt puternice si se exprima plenar. Iar de acest Paste pana si Luna in scadere ne da cheful de a taia macaroana celuilalt, scrie Camelia Patrascanu, pe Horoscop.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 PENTRU ZODIA VARSATOR - Se apropie un moment in care trebuie sa iei o hotarare. HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 06 APRILIE 2018 PENTRU ZODIA VARSATOR - Nu o mai poti.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Unii au obosit si au inceput sa dea peste cap sarcinile pe care si le-au asumat. HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Rac - Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 09 APRILIE 2018 pentru Zodia Taur - Discutia pe care o porti astazi are conotatii cu totul speciale pentru tine. Ai ocazia de a intalni o persoana cu o bogata experienta de viata, care iti.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Leu - Succesul vine, e in drum spre tine, dar nu-l primesti pe tava! HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 07 APRILIE 2018 pentru Zodia Leu - E nevoie de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )