Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 ianuarie. Scorpionii au limite, Capricornii se retrag in lumea lor interioara

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 ianuarie. Scorpionii au limite, Capricornii se retrag in lumea lor interioara

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 28 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 27 ianuarie. Sagetatorii se simt binecuvantati, Pestii sunt protejati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 27 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 26 ianuarie. Leii trebuie sa-si faca timp pentru munca, Taurii sunt bucurosi

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 26 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 25 ianuarie. Taurii ofera iertare, Fecioarele isi deschid inima

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 25 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IANUARIE. Gemenii au parte de suprize placute, Balantele au armonie in viata de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 28 ianuarie 2020. Pregateste-te azi pentru un strop de magie! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 ianuarie. Berbecii trebuie sa ceara ghidare divina, Leii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru MARTI 28 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 28 IANUARIE. Racii trebuie sa fie atenti la ce simt, Fecioarele trebuie sa se bucure de viata

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 IANUARIE 2020; pregateste-te azi pentru un strop de magie ! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

Curs valutar BNR marti, 28 ianuarie. Cum sta Leul fata de moneda europeana

BNR va emite noul curs valutar luni, 28 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR luni, 28 ianuarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 27 ianuarie, in jurul .

CURS VALUTAR 28 ianuarie 2020. Cat costa un euro

CURS BNR 28 ianuarie 2020.

CALENDAR ORTODOX 28 IANUARIE. Ce sfant este sarbatorit astazi?

Sfantul Efrem Sirul, supranumit Harpa Duhului, s-a nascut in jurul anului 306, in Nisibis, in Siria. In ciuda persecutiilor lui Diocletian, si in ciuda faptului ca in Nisibis isi aveau salas o multime de religii pagane, Sfantul Efrem a crescut intr-o atmosfera crestina autentica.

AEP anunta ce subventii au primit partidele pentru luna ianuarie: Un total de peste 15.000.000 lei

Autoritatea Electorala Permanenta a transmis, marti, sumele acordate partidelor politice pentru luna ianuarie. Astfel, PSD a luat o subventie in valoare de peste 7. 000 lei, in timp ce PNL a primit aproape 4. 000 lei, iar USR 1. 000 lei, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )