Libnet.ro
UNICEF

17:15

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IANUARIE. Gemenii au parte de suprize placute, Balantele au armonie in viata de cuplu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP DRAGOSTE 28 IANUARIE. Gemenii au parte de suprize placute, Balantele au armonie in viata de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 28 ianuarie 2020. Pregateste-te azi pentru un strop de magie! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IANUARIE. Gemenii trebuie sa evite discutiile, Varsatorii petrec o zi minunata alaturi de partener

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 27 ianuarie 2020. Venus, Marte si Neptun dau startul saptamanii intr-o nota pasionala. Un vis te cheama si te poti simti aprins, romantic sau altcineva este asa si te striga. E greu sa ramai indiferent cand exista ceva ce chiar iti doresti, dupa care tanjesti si iti este la indemana. Luna este in Pesti, deci asigura o atmosfera visatoare si incantatoare, in tot cazul lejera.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie sensibili, Balantele au o zi minunata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 25 IANUARIE 2020. Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa. Luna e in Varsator si a fost noua ieri, deci avem de pus in practica si in actiune planuri.

HOROSCOP rune 28 ianuarie. Balantele au parte de succes, Pestii au parte de o viata noua

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 28 IANUARIE 2020.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 IANUARIE. Varsatorii sunt fericiti in viata de cuplu, Berbecii sunt plini de vitalitate

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 26 ianuarie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 27 ianuarie-2 februarie. Racii trebuie sa se concentreze pe echilibru, Leii trebuie sa petreaca mai mult timp cu partenerul de viata

Iata horoscopul saptamanal 27 ianuarie 2 februarie 2020; se incheie prima luna din noul deceniu si se intampla intr-o nota optimista si iubitoare, gratie ajutorului dat de activitatea mai puternica a planetei Venus ce se ocupa de relatiile noastre, de dragoste si de bani.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 ianuarie. Scorpionii au limite, Capricornii se retrag in lumea lor interioara

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 28 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 ianuarie. Berbecii trebuie sa ceara ghidare divina, Leii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru MARTI 28 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 28 IANUARIE. Racii trebuie sa fie atenti la ce simt, Fecioarele trebuie sa se bucure de viata

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 IANUARIE 2020; pregateste-te azi pentru un strop de magie ! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

Curs valutar BNR marti, 28 ianuarie. Cum sta Leul fata de moneda europeana

BNR va emite noul curs valutar luni, 28 ianuarie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR luni, 28 ianuarie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 27 ianuarie, in jurul .

CURS VALUTAR 28 ianuarie 2020. Cat costa un euro

CURS BNR 28 ianuarie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )