Libnet.ro
UNICEF

22:00

Horoscop, cu Mihai Voropchievici. Sfaturi pentru sase zodii la final de saptamana

Antena3 Antena3,
Horoscop, cu Mihai Voropchievici. Sfaturi pentru sase zodii la final de saptamana

Horoscop. Fecioara: Sfatul pentru ele: abordati toate problemele care va intereseaza altfel - daca esti bun, fa-te rau, daca esti rau, fii bun. Horoscop. Balanta: Nativii acestei zodii sunt pregatiti. continuă pe Antena3

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru saptamana 29 aprilie - 5 mai 2018. Taurii sunt pusi pe cearta - VIDEO

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 30 mai - 6 iunie .

Magia zilei pentru 2 mai, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici ne explica si astazi la Magia Zilei de ce trebuie sa ne ferim si care sunt lucrurile benefice de care sa profitam. Ziua de miercuri e ziua lui Mercur. Afaceri, comert,.

Magia zilei pentru 1 mai, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici ne explica si astazi la Magia Zilei de ce trebuie sa ne ferim si care sunt lucrurile benefice de care sa profitam.

Anuntul facut de Mihai Voropchievici la ultima emisiune a Danei Chera

Astrologul Mihai Voropchievici a avut un mesaj de transmis Danei Chera la ultima editie a emisiunii Adevaruri ascunse prezentata de aceasta la Antena 3, inainte de a naste. Tu vorbesti mult si nu spui.

Magia zilei pentru 3 mai, cu numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchieveci a prezentat Magia zilei, pentru ziua de joi. Joi este ziua lui Jupiter, ziua placerilor, a sarabatoririi si a dominatiei asupra celorlalti. Culorile specifice: rosu.

Serena Williams, sfaturi pentru Meghan Markle. Ce o indeamna sa faca in ziua nuntii

Serena Williams si Meghan Markle au devenit prietene in urma cu patru ani, cand s-au intalnit la un eveniment. intr-un interviu pentru Good Morning America, Serena a vorbit despre nunta prietenei sale,.

Horoscop. Sfatul lunii mai pentru fiecare zodie

Mai este luna frumusetii, o luna in care totul infloreste in jur, iar natura revine la viata. Afla care este sfatul acestei luni pentru fiecare zodie. Berbec Trebuie sa iti limpezesti gandurile, sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )