Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iulie. Gemenii sunt protejati, Berbecii se vindeca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iulie. Gemenii sunt protejati, Berbecii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 27 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 iulie. Berbecii trebuie sa scape de teama, Taurii se echilibreaza

Iata pentru VINERI 26 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 iulie. Balantele trebuie sa se bazeze pe intuitie, Taurii trebuie sa ceara ajutor

Iata pentru JOI 25 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 iulie. Capricornilor le este ascultata rugaciunea, Sagetatorii trebuie sa se detaseze de anumite situatii

Iata pentru MIERCURI 24 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IULIE. Sagetatorii au dispute cu partenerii, Varsatorii trebuie sa fie atenti la problemele din cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face.

HOROSCOP 27 IULIE. Fecioarele se afla sub presiune, Scorpionii scapa de obstacole

Iata horoscopul zilei de azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face sextil cu Soarele, aflat in Leu, si cu Chiron, aflat in.

CALENDAR ORTODOX 27 IULIE. Este sarbatoare cu cruce rosie pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Pantelimon s-a nascut in anul 284 in orasul Nicomidia. A trait in timpul imparatului Maximian 286-305). La nastere a primit numele de Pantoleon, care inseamna cel in toate.

Superstitii la sarbatoarea Sfantului Sfantul Pantelimon, doctorul fara de arginti. Ce patesti daca muncesti pe 27 iulie si cum alungi ceasurile rele

Credinciosii ortodocsi il sarbatoresc la data de 27 iulie pe Sfantul Pantelimon, fiind unul dintre cei mai dragi mucenici la care romanii se roaga atunci cand sunt in suferinta. El si-a castigat renumele de doctorul fara de arginti, dupa ce a facut minuni, vindecand numerosi bolnavi, iar pentru binefacerile sale nu cerea nimanui sa-l plateasca.

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

Anunt de la ANM: cum va fi vremea in weekend la mare si la munte. Prognoza pentru duminica, 28 iulie

Meteorologii vin cu vesti legate de vremea in weekendul 26-28 iulie. ANM a emis prognoza pentru regiunile tarii, dar si pentru munte si mare. Spcialistii ANM sustin ca temperaturile se vor mentine ridicate in Romania. in Bucuresti, vremea in weekend aduce temperaturi care vor depasi si 40 grade Celsius la soare, iar indicele de confort .

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentrusaptamana 29 iulie - 4 august 2019. Berbecii afla un adevar ce le poate schimba viata, Balantele castiga pe toate planurile

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, previziunile runelor pentru saptamana 29 iulie- 4 august 2019. Foarte curand va afla un adevar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )