Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 27 IULIE. Fecioarele se afla sub presiune, Scorpionii scapa de obstacole

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 27 IULIE. Fecioarele se afla sub presiune, Scorpionii scapa de obstacole

Iata horoscopul zilei de azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face sextil cu Soarele, aflat in Leu, si cu Chiron, aflat in. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 IULIE. Fecioarele au parte de tensiune la munca, Sagetatorii au parte de o zi stimulanta

Iata horoscopul zilei de azi, VINERI 26 iulie 2019. Luna leneveste in zodia Taur si te poti simti mai relaxat decat de obicei. Cu totii avem ceva din zodia Taurului, indiferent in ce zodie suntem.

HOROSCOP 27 iulie. Gemenii se relaxeaza. Leii au parte de romantism

Berbec incepi sa ai o atitudine mai pozitiva si te gandesti la toate lucrurile frumoase din viata ta. in plus, reiei legatura cu un prieten vechi. Taur Petreci mult timp acasa, in acest weekend. Te.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IULIE. Sagetatorii au dispute cu partenerii, Varsatorii trebuie sa fie atenti la problemele din cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 27 iulie 2019. Luna intra in Gemeni si contribuie la o mai buna comunicare. Mai mult, Luna face.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 27 iulie. Gemenii sunt protejati, Berbecii se vindeca

Iata pentru SAMBATA 27 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 28 iulie 2019. Berbecii se pregatesc de o portie de incredere de sine, Gemenii trebuie sa schimbe ceva

Iata horoscopul zilei de azi, DUMINICA 27 IULIE 2019. Venus intra in Leu si te pregateste pentru o iubire cu I mare. Asteapta-te la ceva maiestos, dramatic, fabulous. E ca si cand vara abia acum isi deschide.

Superstitii la sarbatoarea Sfantului Sfantul Pantelimon, doctorul fara de arginti. Ce patesti daca muncesti pe 27 iulie si cum alungi ceasurile rele

Credinciosii ortodocsi il sarbatoresc la data de 27 iulie pe Sfantul Pantelimon, fiind unul dintre cei mai dragi mucenici la care romanii se roaga atunci cand sunt in suferinta. El si-a castigat renumele de doctorul fara de arginti, dupa ce a facut minuni, vindecand numerosi bolnavi, iar pentru binefacerile sale nu cerea nimanui sa-l plateasca.

PROGNOZA METEO 27 IULIE. Vremea va deveni instabila

Vremea va deveni instabila in jumatatea nord-vestica a tarii, unde dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

CALENDAR ORTODOX 27 IULIE. Este sarbatoare cu cruce rosie pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Pantelimon s-a nascut in anul 284 in orasul Nicomidia. A trait in timpul imparatului Maximian 286-305). La nastere a primit numele de Pantoleon, care inseamna cel in toate.

HOROSCOP 24 IULIE. Scorpionii sunt pregatiti pentru noi cunostinte, Balantele sunt imature

Iata horoscopul zilei de azi, MIERCURI 24 iulie 2018. O zi speciala, cu Luna in Berbec si Mercur retrograd inca si care urmeaza sa-si dea intalnire cu Venus, aflata in Rac. Da frau liber cuvintelor de.

HOROSCOP 25 IULIE. Pestii au idei geniale, Racii au parte de o zi favorabila

Iata horoscopul zilei de azi, JOI 25 iulie 2018. O zi cu adevarat speciala pentru zodii si vei afla in continuare de ce. Marte aflat in Leu face trigon cu Jupiter aflat in Sagetator. Aceasta este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )