Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016: Leii o dau in bara cu diplomatia

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016: Leii o dau in bara cu diplomatia

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016. Berbecii sunt nemultumiti de persoana iubita, iar Varsatorii au parte de situatii ce implica ranirea orgoliului. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 8 aprilie 2016. Vise naruite pentru Berbec

Horoscop zilnic, 8 aprilie 2016. Varsatorii fac imprumuturi fara acoperire, iar nativii din zodia Leu sunt dezamagiti, tensionati si stresati, fiind si afectati de lipsa de maleabilitate a colegilor.

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2016. Pestii fac o schimbare pe care nu o vor regreta

Horoscop zilnic, 7 aprilie 2016. Nativii din zodia Rac au incredere in cine nu trebuie, iar relatiile de cuplu le sunt periclitate. Scorpionii sunt barfiti de colegi.

Horoscop zilnic, 9 aprilie 2016:Berbecul se bucura de sustinerea totala a persoanei iubite

Berbecii, Racii, Fecioarele si Balantele traverseaza perioade extraordinare din punct de vedere sentimental. Pestii se lauda cu castigurile financiare fabuloase.

HOROSCOP 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare

Horoscop maine, 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare, iar Varsatorii vor calatori. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Targurile organizate de Romexpo in perioada 7 10 aprilie. La maratonul expozitional participa companii din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului

Romexpo organizeaza intre 7 si 10 aprilie 2016 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului.

HOROSCOP APRILIE 2016: Toate zodiile trebuie sa-si termine treburile importante in prima parte a lunii

Aprilie este o luna in care razgandirea este la ordinea zilei, atat in plan personal, cat si profesional, mai ales in ultimele doua saptamani. Asadar, tot ce este important trebuie terminat inainte de data de 17 aprilie, cand Marte devine retrograd.

Horoscop PESTI aprilie 2016: luna asta te vei concentra asupra banilor si succesului in cariera

Horoscop PESTI aprilie 2016: luna asta te vei concentra asupra puterii, banilor si succesului in cariera. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: Vei face o calatorie neprevazuta si te vei implica in actiuni caritabile

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: vei face o calatorie neprevazuta luna asta si te vei implica in actiuni caritabile. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta, indiferent daca e vorba de mutare, decorare sau reparatii. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop SAGETATOR aprilie 2016: Te preocupa o chestiune importanta, legata de familie sau de un proiect major la care lucrezi

Horoscop SAGETATOR aprilie 2016: vei fi foarte preocupat de ceva important, care poate fi legat de partener, de copii sau de un proiect major la care lucrezi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )