Libnet.ro
UNICEF

18:15

Horoscop zilnic, 10 august 2015. Pestii au o zi foarte norocoasa

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 10 august 2015. Pestii au o zi foarte norocoasa

Horoscop zilnic, 10 august 2015. Gemenii trebuie sa profite azi de energia pe care o au, iar Fecioarele sunt coplesite de numeroasele sarcini profesionale care li se dau si nici cu partenerii nu se pot intelege prea bine. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 8 august 2015: Racul isi ascunde sentimentele de persoana iubita

Horoscop zilnic, 8 august 2015. Majoritatea nativilor trebuie sa isi tempereze reactiile. Acestea i-ar putea baga foarte usor in probleme.

Horoscop zilnic, 9 august 2015. Nativii din Leu intarzie la intalnirea cu persoana iubita

Horoscop zilnic, 9 august 2015. Taurii au probleme serioase din cauza impulsivitatii care ii caracterizeaza, iar Fecioarele devin furioase, simt nevoia sa se impuna in fata tuturor.

Horoscop zilnic, 7 august 2015. Balanta amana intalniri fara sa dea explicatii

Horoscop zilnic, 7 august 2015. Nativii din zodia Berbecului sunt neplacut impresionati de anumiti prieteni, in timp ce Balantele dau dovada de lipsa de tact in dorinta de a-si atinge scopurile.

HOROSCOP 10 august: Taurii au parte de o surpriza. Afla ce ti-au rezervat astrele

Horoscop zilnic 9 august. Capricornii si pestii progreseaza in cariera, iar sagetatorii si fecioarele au parte de o aventura.

HOROSCOP august 2015. Afla previziunile astrale pentru ultima luna de vara

HOROSCOP august 2015. in ultima luna de vara, fecioarele si racii merg in vacanta in destinatii incantatoare, iar gemenii si scorpionii au succes in cariera.

HOROSCOP PESTI august 2015. Activitate intensa in plan profesional si momente romantice

La inceputul lunii august, esti asaltata) de multe sarcini. Chiar daca iti place ceea ce ai de facut si nu te deranjeaza volumul de munca, ai grija sa te organizezi bine, astfel incat sa respecti termenele limita.

HOROSCOP VARSATOR august 2015. Un pas mare in relatia cu persoana iubita

In prima parte a lunii august, te pregatesti de nunta, te muti impreuna cu partenerula), mergi in luna de miere sau iei o decizie importanta alaturi de persoana iubita. Daca esti singura), intalnesti o persoana speciala, cu care incepi sa flirtezi. Nu forta lucrurile, lasa relatia sa evolueze de la sine.

HOROSCOP CAPRICORN august 2015. Noroc in plan financiar si relaxare

Inca de la inceputul lunii august, iti imbunatatesti situatia financiara economisesti, muncesti mult, primesti o sponsozirare, faci investitii bune, iti ocupi timpul liber cu o activitate care iti aduce bani, primesti un imprumut bancar sau ti se platesc daunele in urma unui proces legal.

HOROSCOP SAGETATOR august 2015. Progres in toate aspectele importante

In luna august, progresezi in toate aspectele pe care le consideri importante, mergi intr-una sau mai multe calatorii in tara sau in strainatate si faci planuri pentru un proiect de care te vei ocupa alaturi de persoane cu backgrounduri total diferite.

HOROSCOP SCORPION august 2015. Progres in cariera si fluturi in stomac

In cea mai mare parte a lunii august, te concentrezi pe cariera, in care progresezi mult si ai satisfactii pe masura eforturilor depuse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )