Libnet.ro
UNICEF

20:00

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Absolut nimic nu le sta in cale

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Absolut nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Totul le merge excelent. HOROSCOP LEU- Pregateste-te sa te bucuri. Zodia ta este cea mai favorizata de Luna Noua de pe 7. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de vis. Nimic nu le sta in cale

Saptamana care incepe este excelenta pentru trei semne zodiacale. Totul le merge excelent. HOROSCOP LEU- Pregateste-te sa te bucuri. Zodia ta este cea mai favorizata de Luna Noua de pe 7.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al Varsatorului perfect. Totul le merge bine!

Pe 20 ianuarie intram in zodia Varsatorului iar trei semne zodiacale se vor bucura din plin de aceasta schimbare. HOROSCOPBERBEC- Socializezi si iti faci relatiile potrivite. Urmeaza.

Corina Cretu: Daca spitalele regionale se construiesc in parteneriat public-privat si cu management privat, vom avea alte trei clinici private la care vor avea acces doar oameni bogati

Comisarul european Corina Cretu sustine, referindu-se la eventuala construire a spitalelor regionale in parteneriat public-privat, ca acesta poate fi un mijloc eficient de a completa fondurile europene atunci cand nu exista si spune ca in cazul spitalelor regionale ar fi moral, poate, sa se faca cladirile, dar, daca managementul ar fi unul privat, vom avea alte trei clinici private la care vor avea acces doar oameni bogati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )