Libnet.ro
UNICEF

10:45

HOROSCOPUL celor mai FRUMOASE si DESTEPTE femei din zodiac. Ele sunt Reginele

B1 B1,
HOROSCOPUL celor mai FRUMOASE si DESTEPTE femei din zodiac. Ele sunt Reginele

Barbatii apreciaza femeile frumoase, insa iubesc femeile inteligente. Daca se intampla sa gaseasca o femeie si frumoasa si desteapta, se considera cel mai norocos barbat. ZODIILE care. continuă pe B1

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

Sony pregateste deja succesorul celor mai bune casti wireless din 2019

Piata castilor wireless a fost dominata de Bose pana cand Sony a introdus seria WH1000XM in urma cu cativa ani, iar producatorul japonez pare sa se pregateasca deja pentru 2020 cu succesorul castilor 1000XM3.

Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase casnicii. Taur si Rac, o viata impreuna

Chimia dintre doua persoane ii poate aduce si pastra impreuna, astfel ca tot mai multe cupluri realizeaza ca sunt pe aceeasi lungime de unda si decid sa-si uneasca destinele. Din punct de vedere al astrelor, exista zodii care se inteleg de minune si ajung sa aiba cele mai durabile si fericite casnicii.

Cum se fac cele mai frumoase decoratiuni pentru un Craciun de poveste. Obiectele simple care incalzesc sufletul

Decoratiunile au o putere uluitoare de a ne schimba starea de spirit. Iar de Craciun, parca mai mult ca oricand, ne dorim o casa frumos decorata, care sa accentueze atmosfera de sarbatoare. Pentru cei care au probleme cu timpul, inspiratia sau indemanarea, iata cateva idei.

Stirile Pro TV: Povestile incredibile ale celor mai bogati romani. Averi facute din bisnita, poker sau legaturi cu Securitatea

Inainte de 1989, cel putin teoretic, nu se putea spune ca unii romani erau mai bogati ca altii. Practic, existau persoane privilegiate, care aveau acces la resurse si la parteneri din alte tari. Tocmai de aceea, dupa schimbarea regimului, multi dintre cei care detineau informatiile, dar si parghiile de conducere, s-au transformat in oameni de afaceri, mai mult sau mai putin, respectabili.

Noi detalii despre una dintre cele mai ample operatiuni antimafia din istoria Italiei: Politicieni si politisti printre cele peste 300 de persoane arestate

Politia militara italiana a arestat peste 300 de persoane, inclusiv politicieni si oficiali, sub suspiciunea de apartenenta la Ndrangheta, in cadrul unei actiuni considerata cea de-a doua cea mai mare.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )