Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase casnicii. Taur si Rac, o viata impreuna

Adevărul Adevărul,
Patru cupluri din zodiac care au cele mai frumoase casnicii. Taur si Rac, o viata impreuna

Chimia dintre doua persoane ii poate aduce si pastra impreuna, astfel ca tot mai multe cupluri realizeaza ca sunt pe aceeasi lungime de unda si decid sa-si uneasca destinele. Din punct de vedere al astrelor, exista zodii care se inteleg de minune si ajung sa aiba cele mai durabile si fericite casnicii. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2020

Iata care sunt cele mai fericite semne zodiacale ale anului 2020.

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

Cele mai puternice zodii: 5 castigatori alesi de astre. Nimeni si nimic nu le sta in cale

Fiecare semn zodiacal are punctele sale puternice si slabe, dar cinci dintre acestea se remarca, in acceptiunea astrologilor, drept cele mai aprige, de neclintit in fata obstacolelor, care se ridica indiferent de.

Care au fost cele mai apreciate hoteluri din Romania in acest an

Turistii romani sunt din ce in ce mai exigenti cand vine vorba despre alegerea hotelului pentru petrecerea sarbatorilor de iarna sau a vacantelor impre, tot muna cu cei dragi, este concluzia unei analize realizata de platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. in afara de confortul camerei de hotel, acestia isi mai doresc sa existe activitati in hotel, petreceri tematice si chiar evenimente dedicate celor mici.

Cele mai importante 5 motive pentru care Huawei nova 5T merita cumparat

Undeva in urma cu trei ani, telefoanele care nu costa o avere au inceput sa intruneasca doua calitati importante pentru majoritatea utilizatorilor: design si dotari tehnice. in 2019, in ultima luna, am avut la dispozitie un astfel de telefon: Huawei nova 5T. Si am cautat sa-l definesc nu ca un telefon, ci ca o unealta digitala care indeplineste mai multe functionalitati.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

Rusia va testa pana la sfarsitul anului una dintre cele mai puternice arme din lume

Malka, una dintre cele mai puternice sisteme de artilerie autopropulsata din lume, este o versiune modernizata a 2S7 Pion. Poate trage 2,5 focuri pe minut si incarcatura sa este de opt proiectile fiind nevoie de cel putin 7 oameni pentru a folosi arma.

Cele mai poluate zone din Bucuresti, potrivit masuratorilor unor statii de monitorizare a calitatii aerului

Poluarea ne sufoca si ne imbolnaveste, insa pare sa fie elefantul din camera pentru autoritatile din Romania, care intarzie sa ia masuri in acest sens.

Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre judetele in care se taie cel mai mult lemn in mod ilegal. Este vorba despre judetele de munte,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )