Libnet.ro
UNICEF

08:46

Horoscopul perioadei 25 iunie - 3 iulie, prezentat de Alina Badic, Tana Rosca, Vanda Florea si Ingrid Baciu (VIDEO)

B1 B1,
Horoscopul perioadei 25 iunie - 3 iulie, prezentat de Alina Badic, Tana Rosca, Vanda Florea si Ingrid Baciu (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, sambata, in cadrul emisiunii 360 de grade, horoscopul pentru perioada 25 iunie - 3 iulie, alaturi de Tana Rosca, Vanda Florea si Ingrid Baciu. in cadrul emi. continuă pe B1

Horoscopul zilei - 25 iunie. Probleme financiare pentru Lei

Berbec Starile interioare fluctueaza foarte mult la finalul acestei saptamani. Este posibil sa ai senzatia ca toata lumea e impotriva ta, dar subiectivismul este la cote inalte. Bine ar fi.

25 iunie in istorie: incepe construirea Casei Poporului. Se infiinteaza Clubul Rapid

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 25 iunie .

ANM a emis un cod galben de canicula persistenta pentru zilele de 24 si 25 iunie

ANM a emis o atentionare cod galben de canicula persistenta si disconfort termic accentuat pentru mai multe judete din sudul si vestul tarii, pentru intervalul 24 - 25 iunie. in intervalul.

Horoscop zilnic, 25 iunie 2016. Gemenii planifica o calatorie

Horoscop zilnic, 25 iunie 2016. Gemenii organizeaza activitati relaxante, printre care si o calatorie, in timp ce Scorpionii devin tandri si foarte melancolici.

HOROSCOP 25 iunie. Berbecii vor primi recompense in weekend

Horoscop maine, 25 iunie. Berbecii vor primi recompense in weekend, iar Scorpionii pregatesc o afacere importanta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Euro 2016, meciurile din 25 iunie: Elvetia-Polonia (16:00), Tara Galilor-Irlanda de Nord (19:00), Croatia-Portugalia (22:00)

Dupa doua zile de pauza de la incheierea fazei grupelor, Euro 2016 continua cu optimile de finala, faza a competitiei care se va disputa in 3 zile. Prima runda eliminatorie a Campionatului European debuteaza sambata, de la ora 16:00, cu partida dintre Elvetia si Polonia. Urmatoarele doua confruntari ale zilei sunt Tara Galilor-Irlanda de Nord 19:00) si Croatia-Portugalia 22:00). Meciurile vor fi transmise Live Score pe HotNews. ro si in direct la Dolce Sport si Pro Tv Croatia-Portugalia).

Concursul de Eleganta Auto de la Sinaia din 2016 e gata de start. Iata lista cu masini care pot fi admirate sambata, 25 iunie

A sasea editie a Concursului de Eleganta Auto de la Sinaia este gata de start, iar la eveniment participa peste 30 de masini, inclusiv cate un exemplar din Republica Modova, Rusia si Ungaria. Iata programul evenimentului de sambata, 26 iunie, si lista cu masini care intra in concurs. Masinile clasice vor putea fi admirate in Sinaia, zona Castelului Peles, dar si pe strazile din oras, cu ocazia paradei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )