Libnet.ro
UNICEF

21:15

Horoscopul zilei - 7 august. Urmeaza trei zile aprinse pentru toti nativii

Antena3 Antena3,
Horoscopul zilei - 7 august. Urmeaza trei zile aprinse pentru toti nativii

Zi de vineri si un weekend destul de aprinse pentru toti nativii zodiacului. Se pare ca schimbarile din ultima vreme, de natura amoroasa si financiara, isi pun din ce in ce mai tare amprenta pe viata fiecaruia. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei - 3 august. inceput de saptamana cu schimbari si discutii contradictorii

Saptamana incepe destul de abrupt pentru toti nativi zodiacului. Schimbari si discutii contradictorii la locul de munca si in viata amoroasa pot fi decisive pentru viitorul imediat apropiat. BERBEC horoscopul zilei de.

Horoscopul zilei - 5 august. O zi tensionata cu multe evenimente nedorite in plan amoros si profesional

Ziua de miercuri, 5 august, este tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, din cauza faptului ca apar o serie de evenimente nedorite ce isi pun amprenta pe viata amoroasa si pe cea de natura profesionala.

Horoscopul zilei - 4 august. Marti exista sansa ca viata unora sa se schimbe radical

Zi de marti, 4 august, destul de plina de evenimente, care mai de care mai neasteptate pentru toti nativii zodiacului. Exista sansa ca viata unora dintre ei sa se schimbe radical, datorita lucrurilor ce se vor intampla.

Suporterii romani au epuizat toate biletele pentru meciul Romania - Ungaria in numai trei zile

Romanii au epuizat toate biletele puse la dispozitie de Federatia Romana de Fotbal FRF) pentru meciul Romania Ungaria, in numai trei zile. Meciul va avea loc pe patru septembrie la Budapesta, in.

Vaduva fostului presedinte sud-coreean Kim Dae-jung face o vizita de trei zile in Coreea de Nord: Merg cu speranta ca noi sa putem sa ne vindecam ranile si suferinta ultimilor 70 de ani de disensuni

Vaduva fostului presedinte sud-coreean Kim Dae-jung, Lee Hee-ho, va face 5-8 august o vizita in Coreea de Nord, in speranta de a ajuta la o scadere a tensiunilor dintre cele doua tari, informeaza AFP. Vizita.

Isarescu sustine ca nu exista risc de deflatie, desi urmeaza trei trimestre cu inflatie negativa

Economia nu risca sa intre in deflatie, avand in vedere ca inflatia se va situa in teritoriu negativ in urmatoarele trei trimestre, intrucat consumul creste cu 6% si poate ajunge la 10% pana la finele.

Isarescu sustine ca economia nu risca sa intre in deflatie, desi urmeaza trei trimestre cu inflatie negativa: Creste consumul

Economia nu risca sa intre in deflatie, avand in vedere ca inflatia se va situa in teritoriu negativ in viitoarele trei trimestre, intrucat consumul creste cu 6% si poate ajunge la 10% pana la finele anului, existand chiar presiuni inflationiste dupa cresterea salariilor, a aratat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )