Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui R. Kelly Black Panties!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al lui R. Kelly Black Panties!

Cu mai mult de o saptamana inainte de lansarea oficiala a noului sau material de studio, R. Kelly ne ofera spre ascultare intreg albumul Black Panties. Oficial, acesta va fi lansat pe 10 decembrie dupa ce, initial, ar fi trebuit lansat pe 11 noiembrie. Black Panties, cel de-al 12-lea album din cariera lui R. Kelly, . continuă pe Devorator Monden

Jeezy a lansat mixtape-ul ItsThaWorld2! Asculta aici toate piesele de pe material!

Rapperul american, cunoscut publicului mai mult sub numele de Young Jeezy, a decis sa le face fanilor sai un frumos cadou cu ocazia Zilei Recunostintei oferindu-le acestora spre ascultare intreg mixtape-ul ItsThaWorld2. Noul material reprezinta un sequel al mixtape-ului Its Tha World lansat in decembrie 2012. Noul mixtape contine in total opt trackuri, beneficiind de .

HOT! FABIO lanseaza un nou single! Asculta aici piesa I love you!

Fabio a lansat noul single care se numeste I love you. Track-ul este compus de Mircea Elisei, suna foarte bine si are marii sanse sa devina in scurt timp un hit! Artistul este foarte increzator in noua sa piesa si se pregateste sa filmeze si un nou videoclip ce va fi lansat in Ianuarie regia .

HOT! Pacha Man lanseaza un single inspirat din vremurile in care traim! Asculta aici piesa Cand zambesti!

Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza astazi un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti. Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )