Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOT! Jennifer Lopez se pregateste de lansarea unui nou single, in colaborare cu French Montana! Afla aici cum se intituleaza piesa + vezi coperta si imagini de la filmarile clipului!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jennifer Lopez se pregateste de lansarea unui nou single, in colaborare cu French Montana! Afla aici cum se intituleaza piesa + vezi coperta si imagini de la filmarile clipului!

Dupa ce ne-a cucerit cu miscarile sale sexy de dans in videoclipul piesei Adrenalina cu Wisin si Ricky Martin si. continuă pe Devorator Monden

HOT! Jennifer Lopez, mai sexy ca niciodata in videoclipul piesei Adrenalina, in colaborare cu Wisin si Ricky Martin! Vezi aici cum arata clipul!

Adrenalina este cel de-al 2-lea single oficial extras de pe viitorul album solo al cantaretului portorican Wisin, membru al duo-ului.

HOT! Jennifer Lopez si Tyga colaboreaza pentru remixul piesei Girls! Asculta-l aici!

Produs de DJ Mustard, super trackul Girls este programat sa apara pe cel de-al 8-lea album din cariera lui Jennifer.

F. Charm filmeaza un nou videoclip! Afla aici detalii despre filmarile clipului si cum se numeste noul single al artistului!

Dupa succesul inregistrat cu piesa Departe de tine, cunoscutul cantaret si producator, F. Charm, se pregateste de lansarea unui nou single.

Laszlo Borbely nu vede niciun impediment pentru crearea unui nou Guvern: Solicitarile UDMR nu exced programul de guvernare

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat, duminica, referitor la comentariul presedintelui Basescu, ca nu vede niciun impediment legat de crearea unui nou Guvern in Constitutie. Basescu a declarat ca.

Birdy continua promovarea albumului Fire Within cu un nou single oficial! Afla aici despre ce piesa este vorba!

La aproape 6 luni de la lansarea celui de-al 2-lea album din cariera sa, intitulat Fire Within, cantareata engleza Birdy.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )