Libnet.ro
UNICEF

18:15

HOT! Madonna, in studio cu un celebru DJ si producator din Europa! Afla aici despre cine este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Madonna, in studio cu un celebru DJ si producator din Europa! Afla aici despre cine este vorba!

Va este dor de era Confessions On A Dancefloor? Se pare ca, dupa ce a cochetat cu stilul RB pe. continuă pe Devorator Monden

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

Tensiunile Rusia - Ucraina aduc scaderi pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut vineri, dupa ce Rusia a avertizat ca ar putea taia exporturile de gaze catre Ucraina.

Mihnea Costoiu: Romania are cea mai mare pondere a tinerilor fara nicio slujba din Europa

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, a afirmat, luni, ca Romania este tara din Uniunea Europeana cu cea mai mare pondere a tinerilor.

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 .

Va conduce uniunea bancara la o consolidare fortata a pietei bancare din Europa?

Autoritatile europene doresc sa finalizeze, pana la alegerile europarlamentare din luna mai 2014, cadrul juridic al uniunii bancare.

INCOME: Romania a inregistrat cea mai mare crestere a productiei de autoturisme din Europa

Stim deja ca, in ansamblul ei, industria s-a miscat foarte bine in 2013. A generat peste 30% din PIB si a fost responsabila pentru 75% din cresterea economica. Dar cu adevarat spectaculoasa a fost evolutia sectorului.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )