Libnet.ro
UNICEF

22:15

HOT! Natalia Kills lanseaza videoclipul pentru single-ul Problem

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Natalia Kills lanseaza videoclipul pentru single-ul Problem

Atentie! Natalia Kills a lansat in cursul zilei de 22 Iunie cel mai nou videoclip pentru single-ul Problem, extras de pe urmatorul album Trouble, ce va apareain magazine anul acesta. Natalia, a filmat videoclipul in California, care fara dar si poate, innebuneste orice barbat care il vizioneaza, si asta se datoreaza vestimentatiei sexy si versurilor . continuă pe Devorator Monden

Dirty Nano revine cu un nou numar sau mai multe! Asculta si tu single-ul Numbers

Dirty Nano, proiectul semnat de Studio 66, lanseaza un single mai fierbinte ca vara insasi si creaza totodata mai mult mister in jurul proiectului muzical. Piesa se numeste Numbers si este perfecta pentru DJ-ii care vor sa rupa boxele sau pur si simplu pentru ascultatorii de muzica electronica. Are vibe de plaja, este sexy si .

Alina a lansat videoclipul pentru piesa Tu esti vara mea

Alina a lansat aseara la Happy Hour primul videoclip din cariera solo pentru Tu esti vara mea, o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume .

FOTO Alina din trupa LalaBand isi lanseaza primul clip din cariera solo.

Alina Eremia din trupa Lalaband isi lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru single-ul Tu esti vara mea, o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga. Desi se anuntasera furtuni si ploi, am avut parte de o vreme superba, cu mult soare. Imi place foarte mult cum a iesit videoclipul, a spus Alina. Clipul a fost regizat de Iulian Moga, de costume s-a ocupat Cristina Diaconu, iar responsabil .

HOT! Vezi primele imagini din noul clip INNA Be My Lover + galerie foto

Inna se pregateste de lansarea unui nou videoclip pentru single-ul Be My Lover. Artista a dezvaluit in premiera un scurt teaser prin intermediul Instegram! Piesa Be My Lover este confirmata ca fiind cel de-al doilea single international extras de pe cel de-al treilea album de studio Party Never Ends, lansat pe 1 Martie. Track-ul nu .

HOT! Mellina revine cu un nou single fresh SuReina

Mellina, intrepreta hit-ului 1ndragostit, revine in peisajul muzical cu un nou single fresh, SuReina, o piesa compusa in totalitate de frumoasa artista! Titlul SuReina inseamna Regina Lui, iar piesa vorbeste despre dragostea puternica si devotamentul dintre doi oameni indragostiti. Astfel, personajul feminin din poveste devine regina lui. Am incercat sa fac o piesa pozitiva de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )