Libnet.ro
UNICEF

21:16

HOT! Vezi primele imagini din noul clip INNA Be My Lover + galerie foto

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Vezi primele imagini din noul clip INNA Be My Lover + galerie foto

Inna se pregateste de lansarea unui nou videoclip pentru single-ul Be My Lover. Artista a dezvaluit in premiera un scurt teaser prin intermediul Instegram! Piesa Be My Lover este confirmata ca fiind cel de-al doilea single international extras de pe cel de-al treilea album de studio Party Never Ends, lansat pe 1 Martie. Track-ul nu . continuă pe Devorator Monden

Miley Cyrus prezinta videoclipul We cant stop! Vezi AICI imagini HOT cu artista!

Miley Cyrus prezinta videoclipul piesei We cant stop, in care frumoasa artista adopta mai multe tinute provocatoare. Vedeta a lucrat alaturi de Mike Will Made It la aceasta piesa si se declara foarte multumita de rezultata. Simt ca pot fi eu insami. Sunt mult mai constienta de imaginea mea artistica si pot exprima mult mai .

Busta Rhymes si Nicki Minaj ne ofera imagini din timpul filmarilor clipului Twerk

Busta Rhymes face echipa cu Nicki Minaj pentru noul sau single si ne ofera imagini video din timpul filmarilor clipului Twerk. Pana cand va avea loc lansarea oficiala a clipului, cei doi artisti ne ofera cateva imagini din timpul filmarilor. In fimarea de aproape patru minute, Minaj si Rhymes vorbesc despre conceptul de baza al .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )