Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hot! Phelipe lanseaza videoclipul piesei Vad cum ma privesti

Devorator Monden Devorator Monden,
Hot! Phelipe lanseaza videoclipul piesei Vad cum ma privesti

Phelipe a fost tradat in dragoste. Cantaret, dansator si producator, Phelipe s-a impus puternic in industria muzicala din Romania cu piesele lui cu totul deosebite! Cel mai recent single al sau, Vad cum ma privesti, spune povestea fiecaruia dintre noi care a iubit si a descoperit fata mai putin placuta a dragostei. Imi place sa . continuă pe Devorator Monden

HOT! Selena Gomez prezinta videoclipul piesei Slow down

Unul dintre cele mai senzuale videoclipuri ale Selenei Gomez a fost lansat astazi! Slow down a fost filmat in Paris, iar pentru acest clip artista a colaborat cu o serie de dansatori de origine franceza. Produs de cei de la the Cataracs, single-ul este cel de-al doilea extras de pe albumul Stars dance, asteptat pentru .

Cristina Vasiu lanseaza videoclipul Nu pot uita feat Mika Moupondo

Daca la inceputul primaverii lansa single-ul de debut alaturi de J. Yolo, Cristina Vasiu lanseaza cel de-al doilea single si primul videoclip din cariera Nu pot uita feat Mika Moupondo. Videoclipul a fost regizat de catre Andrei Stoian si a fost filmat timp de 12 ore intr-un cunoscut showroom de mobila si intr-un hotel din .

Bibanu MixXL si Delia lanseaza clipul piesei La fel

Bibanu MixXL si Delia lanseaza clipul piesei La fel, ultimul single al artistului de la DopeFilm Records impreuna cu frumoasa cantareata. Propozitia cea mai jignitoare sau, in acelasi timp, cea mai magulitoare este: Sunteti la fel. Acum depinde cum o primesti, ca jumatatea plina sau ca cea goala a paharului. Romanii aud destul de des .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )