Libnet.ro
UNICEF

11:16

Sofia Vergara, cel mai bine platit actor de televiziune! A castigat o avere in ultimul an!

ADPM ADPM,
Sofia Vergara, cel mai bine platit actor de televiziune! A castigat o avere in ultimul an!

Sofia Vergara a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite. Actrita columbiana din Modern Family a castrigat intre iunie 2012 si iunie 2013 suma de 30 de milioane de dolari. Sofia primeste 175. 000 de dolari pentru un episod din Modern Family, iar restul banilor provin din contracte de imagine. continuă pe ADPM

Antena 3 cauta brandul de tara. VOTEAZA valoarea care crezi ca reprezinta cel mai bine Romania

De 1 decembrie, vorbim solemn, de obicei, despre eroi, despre sacrificiu, despre istorie zbuciumata, despre un viitor sumbru. Este timpul sa fim si veseli, sa aniversam cu bucurie, sa privim cu optimism spre viitor,.

Cel mai important proiect national.

Din 1990 incoace, de cand a redevenit Ziua Nationala a Romaniei, parca nici un 1 Decembrie nu a prins conducatorii acestei tari intr-o stare de confuzie mai mare decat anul acesta. Cele doua evenimente principale de saptamana trecuta au evidentiat mai bine ca niciodata ca marea majoritate a politicienilor, de la cei mai detestabili la cei mai onorabili, fie habar nu mai) au ce ar trebui sa faca pentru binele celor pe care ii conduc, fie nu inteleg ca majoritatea lucrurilor pe care le asteptam .

Faze tari: Studiu: Istoria oamenilor ar fi inceput cand o femela cimpanzeu s-a imperecheat cu un porc; Cel mai urat caine din lume a murit; S-au imbracat in sange pentru a protesta fata de uciderea animalelor

Sute de Mos Craciuni, reuniti la Berlin. Unde e Laponia? Ieri puteai jura ca-i in Berlin. Acolo s-au adunat peste 200 de Mosi Craciun. Si au mai adus si niste ingerasi cu ei. A inceput sezonul Craciunului si trebuie sa-i demonstreze sefului ca merita sa poarte haina rosie. Cum arata omul de zapada al acestui barbat. A ajuns viral pe Internet. Este cea mai rece, dar si cea mai calduroasa perioada a anului. Vine Craciunul, iar fiecare il asteapta pe Mos Craciun cum stie mai bine.

Iata care sunt cele mai bine vandute albume din 1991 pana in prezent!

Inca din anul 1991, SoundScan tine evidenta celor mai bine vandute albume, realizand astfel un clasament pe al carui prim loc se situeaza albumul omonim al trupei Metallica, dar caruia saptamana aceasta a reusit sa i se alature si Adele cu al ei 21.

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Referinta BNR a urcat miercuri la 4,4715 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Banca Nationala a stabilit miercuri, 4 decembrie, un curs de referinta de 4,4715 lei/euro, cu 0,31 bani mai.

Al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord ar fi intrat in dizgratie, sustin serviciile de informatii sud-coreene

Jang Song Thaek, considerat al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord si unchiul liderului Kim Jong Un, ar fi intrat in dizgratie si si-a pierdut toate functiile pe care le detinea, sustin serviciile de.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage, pe 15 decembrie, la Casa Vernescu

Casa Vernescu va gazdui pe 15 decembrie o noua editie a Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Evenimentul sustine un numar insemnat de tineri si consacrati designeri romani,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )