Libnet.ro
UNICEF

07:00

Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa, publicata in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial. Finalizarea vanzarii catre Grupul Feroviar Roman se va realiza in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare. continuă pe Antena3

Hotararea de guvern privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de guvern privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata miercuri seara in Monitorul Oficial si prevedere elementele principale ale contractului de vanzare-cumparare intre stat si SC Grup Feroviar Roman. In hotarare sunt prevazute cinci conditii pentru transferul dreptului de proprietate, printre care si avizul favorabil al Consiliului Concurentei.

Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern pentru aprobarea conditiilor de privatizare a CFR Marfa, prin vanzarea a 51% din actiuni catre SC Grup Feroviar Roman, a fost publicata, in seara aceasta, in Monitorul Oficial, potrivit surselor de presa.

Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern pentru aprobarea conditiilor de privatizare a CFR Marfa prin vanzarea a 51% din actiuni catre SC Grup Feroviar Roman a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial, informeaza Me.

Hotararea de Guvrn privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern pentru aprobarea conditiilor de privatizare a CFR Marfa, prin vanzarea a 51% din actiuni catre SC Grup Feroviar Roman, a fost publicata, in seara aceasta, in Monitorul Oficial, potrivit surselor de presa.

HG privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial.

Hotararea de Guvern pentru aprobarea conditiilor de privatizare a CFR Marfa prin vanzarea a 51% din actiuni catre SC Grup Feroviar Roman a fost publicata, miercuri seara, in Monitorul Oficial,relateaza Mediafax. Finalizarea vanzarii se va realiza in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a HG. Marti, premierul Victor Ponta declara, intr-o emisiune la Romania TV, ca Hotararea de Guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil miercuri in Monitorul Oficial, .

Ponta: HG privind privatizarea CFR Marfa se va publica, probabil, miercuri in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern HG) privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica, probabil, astazi in Monitorul Oficial, iar termenul de finalizare a procesului de privatizare este de 60 de zile de la publicarea hotararii, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni televizate.

Ponta: Hotararea privind aprobarea privatizarii CFR Marfa, publicata probabil miercuri, ...

Premierul Victor Ponta a declarat ca Hotararea de Guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil miercuri in Monitorul Oficial, iar termenul de finalizare a procesului de privatizare este de 60 de zile de la publicarea hotararii, relateaza Mediafax. Guvernul a aprobat hotararea in sedinta din 24 iulie. Premierul a facut aceasta declaratie marti seara, intr-o emisiune la Romania TV. Presedintele Traian Basescu a declarat, in 5 august, ca Guvernul ar trebui sa .

Ponta, intors din concediu: declaratia momentului despre privatizarea CFR Marfa

Premierul Victor Ponta a declarat ca Hotararea de Guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil miercuri in Monitorul Oficial, iar termenul de finalizare a procesului de privatizare este de 60 de zile de la publicarea hotararii.

Termen pentru vanzarea CFR Marfa: Luna octombrie.

Guvernul a stabilit ca termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa este jumatatea lunii octombrie, relateaza Mediafax. Citeste si HG privind privatizarea CFR Marfa a fost publicata in Monitorul Oficial Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prin vanzarea a 51% din actiuni catre Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a fost publicata miercuri seara in Monitorul Oficial, termenul de finalizare a tranzactiei fiind stabilit la 60 de zile .

Victor Ponta: Hotararea de guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa se va publica probabil maine in Monitorul Oficial

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a contrasemnat marti Hotararea de Guvern privind aprobarea privatizarii CFR Marfa si ca aceasta se va publica probabil miercuri in Monitorul Oficial. De azi sunt 60 de zile pana cand trebuie sa plateasca pretul, a precizat premierul. Hotararea fusese aprobata de Guvern in sedinta din 24 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )