Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un hotel a fost LOVIT de o avalansa. Care este bilantul victimelor

B1 B1,
Un hotel a fost LOVIT de o avalansa. Care este bilantul victimelor

Un hotel dintr-o statiune din nord-estul Elvetiei a fost lovit, joi, de o avalansa lata de cateva sute de metri, ranind mai multe persoane, relateaza publicatia elvetiana swissinfo. ch. Avalansa, lata de. continuă pe B1

CUMPLIT! Busu are CINCI COASTE RUPTE! Tocmai a fost facut anutul. Care este starea lui Florin Busuioc in aceste momente

Noi detalii incredibile ies la iveala despre cel mai indragit prezentator meteo al Romaniei. Invitat miercuri dimineata in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO TV, Florin Busuioc a vorbit din nou despre.

CUMPLIT! Busu are CINCI COASTE RUPTE! Tocmai a fost facut anuntul. Care este starea lui Florin Busuioc in aceste momente

Noi detalii incredibile ies la iveala despre cel mai indragit prezentator meteo al Romaniei. Invitat miercuri dimineata in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO TV, Florin Busuioc a vorbit din nou despre.

Iohannis si-a dat seama ca ne pleaca tinerii din tara: Care este motivul

Iohannis a transmis un mesaj oficial, marti, 8 ianuarie 2019, la Gala Studentilor Romani din Strainatate. in acel context, prin consilierul de stat, a facut cateva declaratii foarte interesante la adresa tinerilor plecati din tara. Daca nu era evident deja pentru cei ramasi in tara, Romania are de pierdut de fiecare data cand un tanar [] .

Tragedie in Teleorman! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un barbat in varsta de 63 de ani, din comuna Peretu, judetul Teleorman, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut joi dimineata. Barbatul se deplasa pe jos, pe marginea E 70, drumul care.

Sofer din Buzau, ranit dupa ce a fost lovit de o autoutilitara si apoi s-a oprit intr-un copac

Accident pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Buzau, la intersectia cu strada Enachita Vacarescu. Un autoturism BMW si o autoutilitara s-au ciocnit, iar dupa coliziune una dintre masini a ricosat intr-un copac. O persoana a fost preluata de ambulanta.

Alocatia copiilor romani din Austria a fost iNJUMATATITA! Melescanu (MAE): Este un caz clar de discriminare; ne gandim sa sesizam Curtea de Justitie a UE

Anul incepe cu o veste proasta pentru comunitatea numeroasa de romani din diaspora! Este vorba despre romanii ce muncesc in Austria, care tocmai au aflat ca alocatia copiilor nerezidenti s-a injumatatit.

Startup-ul FinTech N26 devine unicorn dupa o noua runda de finantare: care este urmatoarea piata pe care vrea sa intre

FinTech-ul N26, fondat in 2013, a realizat o runda de finantare serie D in valoare de 300 de milioane de dolari, in urma careia compania este evaluata la 2,7 miliarde de dolari.

Care este stadiul lucrarilor pe santierele feroviare de peste 3 miliarde euro din Ardeal - Un segment este aproape gata, pe altele lucrarile abia au nceput

Trenurile care pleaca din Bucuresti fac peste 9 ore pana la Cluj si mai mult de 10 ore pana la Arad. De mai bine de sase ani s-au semnat primele contracte pentru modernizarea a peste 250 km de cale ferata din Transilvania pe traseul Coridorului IV paneuropean feroviar. intarzierile cu reabilitarea sunt mari, dar pe 100 km lucrarile sunt aproape gata si se vad primele scurtari ale timpilor de parcurs in Mersul Trenurilor. insa intre Simeria si Arad lucrarile abia au inceput in primavara si trenurile ruleaza cu viteza scazuta, aparand des intarzieri. Nici intre Brasov si Sighisoara nu se vor vedea curand imbunatatiri ale timpilor de parcurs. in articol puteti citi in detaliu despre situatia pe fiecare segment.

Utile: Care este cel mai hranitor aliment; Ce trebuie sa stim despre efectele seleniului n organismul uman; Cinci obiceiuri proaste care ti distrug rinichii

7 moduri in care putem evita raceala. Perioada de iarna ne da deseori batai de cap, iar pentru a-i face fata trebuie sa avem un sistem imunitar cat mai puternic. Simptomele care pot prevesti cancerul de stomac. Desi nu prezinta simptome evidente care ar putea sa-ti dea de gandit, exista insa cateva indicii care te pot ajuta sa identifici cancerul de stomac din timp, de aceea este bine sa le acorzi atentie.

Dosarul privind moartea politistului Gigina, n care este judecat fostul ministru Gabriel Oprea, se ntoarce la DNA

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, retrimiterea catre Directia Nationala Anticoruptie a dosarului privind moartea politistului Bogdan Gigina, solutia nefiind definitiva. in acest dosar, plimbat intre instanta suprema, Judecatoria Sectorului 1 si Tribunalul Bucuresti, este judecat pentru ucidere din culpa fostul ministru de Interne Gabriel Oprea.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )