Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hotii care au spart casa fiului lui Badalau au fost prinsi surse

Hotnews Hotnews,
 Hotii care au spart casa fiului lui Badalau au fost prinsi surse

Hotii care au spart casa fiului senatorului PSD, Niculae Badalau, au fost prinsi, dupa mai bine de o luna de la jaful care a avut loc in Bolintin Vale, au spus, joi, surse apropiate anchetei, pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Hotii care au spart casa fiului lui Badalau (PSD), prinsi. Cum a intrat pe fir Politia

Hotii care i-au spart casa lui Gabi Badalau, fiul senatorului PSD Niculae Badalu, si au intrat in locuinta acestuia, la inceputul anului, au fost prinsi si, potrivit primelor informatii, este vorba despre doua persoane din Bolintin.

Patru perchezitii in Giurgiu, la persoane suspectate ca au spart casa fiului lui Niculae Badalau Trei dintre ceasurile reclamate ca fiind furate au fost gasite

Politistii si procurorii fac, joi, patru perchezitii in Giurgiu, la persoane suspectate ca au spart casa fiului lui Niculae Badalau, de unde au furat 30. 000 de uero si ceasuri in valoare de 50. 000 de euro. Pana in prezent, trei dintre ceasurile reclamate ca fiind furate au fost gasite.

I-au prins pe hotii care au spart casa lui Gabi Badalau. Scene neasteptate

Dupa aproape doua luni de la jaful din Bolintin Vale, hotii care i-au spart casa lui Gabi Badalau au fost prinsi. Iata ce s-a intamplat in locuinta fiului senatorului PSD Niculae Badalau. Hotii au facut o paguba de 70. 000 de euro Pe 18 iunie, in locuinta lui Gabi Badalau din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, au .

Ceasuri furate din casa fiului lui Niculae Badalau, gasite in urma unor perchezitii in judetul Giurgiu. Principalul suspect ar fi chiar soferul lui Badalau Jr. (VIDEO)

Politistii fac joi dimineata patru perchezitii in judetul Giurgiu, in dosarul deschis dupa furtul din casa fiului social-democratului Nicolae Badalau, care a avut loc in luna iunie. Pana acum au fost.

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )