Libnet.ro
UNICEF

09:15

Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Antena3 Antena3,
Doi barbati din Bucuresti au fost prinsi in flagrant cand vindeau 5 kilograme de cannabis

Doi babati din Bucuresti au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda in plina strada 5 kilograme de cannabis. S-a intamplat in in localitatea Rosu, judetul Ilfov, intr-o actiune organizata de politistii de la Serviciul Antidrog. Cei doi barbati de 37 si 38 de ani erau filati de aproximativ o luna. continuă pe Antena3

Hotii care au spart casa fiului lui Badalau au fost prinsi surse

Hotii care au spart casa fiului senatorului PSD, Niculae Badalau, au fost prinsi, dupa mai bine de o luna de la jaful care a avut loc in Bolintin Vale, au spus, joi, surse apropiate anchetei, pentru Mediafax.

Se plimba prin Centrul Vechi din Bucuresti, cand a auzit tipete infundate venind de nicaieri. A fugit. Ajuns acasa, a cautat pe net si a aflat ce i s-a intamplat: Nu voi mai calca acolo!

Se plimba intr-o seara prin Centrul Vechi din Bucuresti, cand a auzit tipete infundate venind de nicaieri. S-a speriat si cum era singur pe strada, a grabit pasul. Cand a ajuns acasa, a cautat pe internet s.

NICUSOR DAN: Stiu ca sustinatorii PMP-ului doresc ca primarul actual si administratia actuala PSD din Bucuresti sa plece

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD, conform News. ro.

Ce s-a descoperit la toate victimele covid-19 din Bucuresti

Cu un numar in crestere de noi infectari si, din pacate, de persoane decedate in urma infectarilor cu noul coronavirus, Romania a mai intrat pe inca lista rosie, cea a Germaniei, si lucrurile tind sa evolueze intr-un sens negativ, iar autoritatile paseaza de la unii la altii responsabilitatile. 000 de autopsii, insa cei decedati din .

Un celebru lant de saloane de infrumusetare din Bucuresti, focar de Covid-19. Patronul, internat la Spitalul Victor Babes

Un celebru lant de soaloane de infrumusetare din Bucuresti ar fi devenit focar de Covid-19. Potrivit unor surse citate de Gandul. info, totul a pornit de la patron care, infectat cu noul coronavirus, a continuat sa.

Traian Basescu sustine ca USR nu a acceptat PMP in alianta din Bucuresti

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca cineva din interiorul USR nu a acceptat si PMP in alianta de dreapta din Bucuresti mizand pe faptul ca PMP va avea propriii candidati.

CURTEA DE CONTURI: Aproape 405.000 de angajati din Bucuresti au beneficiat de indemnizatie de somaj tehnic pe perioada starii de urgenta

Un numar de 404. 904 angajati din Bucuresti au primit indemnizatia de somaj tehnic platita de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) pentru perioada aferenta starii de urgenta, se mentioneaza in raportul Gestionarea resurselor publice in perioada starii de urgenta realizat de Curtea de Conturi la solicitarea Parlamentului si publicat marti, conform Agerpres.

Scad preturile apartamentelor. Cat costa acum un metru patrat intr-un bloc nou din Bucuresti

Preturile apartamentelor noi si vechi disponibile spre vanzare din marile orase ale Romaniei sunt in scadere. Cat costa acum un metru patrat intr-un bloc nou din Capitala si care este diferenta inregistrata fata de luna trecuta, in continuare. Preturile apartamentelor sunt in scadere Preturile apartamentelor au scazut in majoritatea oraselor mari din Romania. in luna .

Profesoara din Bucuresti, impotriva redeschiderii scolilor: Sunt atat de multe lucruri care ne lipsesc

O profesoara din Bucuresti se arata impotriva redeschiderii scolilor, daca acestea nu indeplinesc absolut toate conditiile, indiferent de scenariu in care s-ar afla. Dascalul mai spune ca revenirea la.

Poate singurul maraton al anului din Bucuresti, definit printr-o competitie virtuala: cum participi

Peste doar cateva zile, pe 22 august, va avea loc editia din acest an a competitiei de alergare stradalaUNIQA Asigurari Bucharest Family10K. in mod previzibil, editia din acest an va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )