Libnet.ro
UNICEF

06:30

Hotnews: Academia Romana vrea sa devina stat in stat

România Liberă România Liberă,
Hotnews: Academia Romana vrea sa devina stat in stat

Academia Romana a postat pe site-ul sau o propunere de de modificare a legii de organizare si functionare in care cere drept de initiativa legislativa, asa cum acum au doar Parlamentul si Guvernul. Mai mult, propunerea legislativa introduce prevederea ca titlul de presedinte al Academiei Romane sa fie asimilat ca rang si salarizare functiei de Ministru, in timp ce vicepresedintii sa fie asimilati ca rang si salarizare functiei de Secretar General al Guvernului, scrie Hotnews. continuă pe România Liberă

Academia Romana vrea sa devina stat in stat

Academia Romana a postat pe site-ul sau o propunere de de modificare a legii de organizare si functionare in care cere drept de initiativa legislativa, asa cum acum au doar Parlamentul si Guvernul. Mai mult, propunerea legislativa introduce prevederea ca titlul de presedinte al Academiei Romane sa fie asimilat ca rang si salarizare functiei de Ministru, in timp ce vicepresedintii sa fie asimilati ca rang si salarizare functiei de Secretar General al Guvernului, scrie Hotnews.

Academia Romana vrea sa devina stat in stat: cere drept de initiativa legislativa, rang si salarizare de ministru pentru presedintele Academiei

Academia Romana a postat pe site-ul sau o propunere de de modificare a legii de organizare si functionare in care cere drept de inituiativa legislativa, asa cum acum au doar Parlamentul si Guvernul. Mai mult, propunerea legislativa introduce prevederea ca titlul de presedinte al Academiei Romane sa fie asimilat ca rang si salarizare functiei de Ministru, in timp ce vicepresedintii sa fie asimilati ca rang si salarizare functiei de Secretar General al Guvernului.

Posta Romana vrea sa devina liderul pietei de servicii postale si curierat din Romania

Posta Romana, controlata de Ministerul Comunicatiilor, are perspective certe de expansiune pentru care are reteaua necesara si poate ajunge acolo unde nici o firma privata nu are acces, a declarat directorul companiei, Alexandru Petrescu, in cadrul.

Mircea Cartarescu pune la indoiala primirile in Academia Romana din ultimii 25 de ani

Scriitorul Mircea Cartarescu pune la indoiala modul in care au fost facute numirile in Academia Romana in ultimii 25 de ani, vorbind despre intelighentia pesedista, nationalista si anti-occidentala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )