Libnet.ro
UNICEF

08:45

HOTNEWS: Parlamentul, tinta criticilor din raportul MCV

România Liberă România Liberă,
HOTNEWS: Parlamentul, tinta criticilor din raportul MCV

Conform unor surse apropiate de Comisia Europeana si citate de Hotnews tinta criticilor din noul raport MCV va fi Parlamentul din cauza initiativelor menite sa slabeasca institutiile anti-coruptie, cu referinte precise la anumite legi modificate in Parlament, blocarea arestarilor si anchetelor in Parlament si va avertiza ca intarzierea numirii unui nou sef DIICOT nu este benefica. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Cine va fi tinta criticilor in raportul MCV

Raportul Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare va critica iniatiativele legislative menite sa slabeasca institutiile anti-coruptie, cu referinte precise la anumite legi modificate in Parlament, blocarea arestarilor si anchetelor in Parlament si va avertiza ca intarzierea numirii unui nou sef DIICOT nu este benefica, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Comisiei. Note bune vor primi si in raportul din acest an an institutii ca DNA si ANI, care au dovedit eficienta si in trecut. Raportul MCV ar urma sa fie dat publicitatii catre sfarsitul acestei luni, nota generala fiind spre un raport pozitiv, au mai declarat sursele citate.

Tintele criticilor in raportul MCV 2015: intarzierea numirii unui nou sef DIICOT si blocarea arestarilor

Raportul Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, care va fi dat publicitatii spre finalul lunii ianuarie, va cuprinde note bune, si in acest an, pentru eficienta unor institutii ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )