Libnet.ro
UNICEF

23:15

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia

Hotnews Hotnews,
 Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia

Grupul chinez Huawei ar lua in considerare posibilitatea de a cumpara Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a declarat directorul de consum din cadrul grupului chinez, citat de Financial Times. continuă pe Hotnews

UPDATE Vicepresedintele Huawei neaga ca grupul chinez ar intentiona sa cumpere Nokia

Grupul chinez Huawei ar lua in considerare posibilitatea de a cumpara Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a declarat directorul de consum din cadrul grupului chinez, citat de Financial Times. Bill Plummer, vicepresedintele pentru afaceri externe al Huawei Technologies, a reactionat declarand ca producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii nu are planuri de a cumpara Nokia, informeaza Reuters.

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia: Vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial

Grupul chinez Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, potrivit unui director al grupului, citat de Financial Times. Luam in calcul astfel.

Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri.

Grupul chinez Huawei vrea sa preia Nokia, ca sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, informeaza Financial Times, potrivit B1TV. Luam in calcul astfel de achizitii. Poate ca o fuziune ar putea oferi sinergii, dar totul depinde de dispozitia Nokia. Noi suntem deschisi, a declarat presedintele diviziei Huawei de produse destinate consumatorilor, Richard Yu. Cu toate ca, pana in prezent nu a preluat nici o companie mare, Huawei a devenit al treilea mare .

Vicepresedintele Huawei neaga ca grupul chinez ar intentiona sa cumpere Nokia

Bill Plummer, vicepresedintele pentru afaceri externe al Huawei Technologies, a declarat ca producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii nu are planuri de a cumpara Nokia, informeaza Reuters. Declaratia vine ca reatie la un articol din Financial Times FT), in care un alt oficial Huawei era citat spunand ca grupul sau ar lua in calcul achizitia Nokia.

Huawei vrea sa cumpere Nokia

Huawei ar fi interesat sa preia Nokia pentru a deveni cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a declarat un director din cadrul grupului chinez, citat de Financial Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )